Dünyada Kaç Adet iPhone Satıldı

2ön

Apple’ın ünlü markası iPhone 500 milyon kişiye ulaştı. Akıllı telefon çağını başlatan iPhone, Steve Jobs’ın ilginç pazarlama yöntemleriyle, kısa sürede rekor satışlar yapan iPhone akıllı telefon sektörünün de doğumunu sağladı.

Apple’ın şimdiden tarihe geçen ürünü iPhone unutulmazlar arasındaki yerini aldı. Akıllı telefon çağını başlatan iPhone, Steve Jobs’ın ilginç pazarlama yöntemleriyle, kısa sürede rekor satışlar yapan iPhone akıllı telefon sektörünün de doğumunu sağladı. Kısa süre sonra, Samsung başta olmak üzere bir çok telefon firması akıllı telefon ürünleriyle iPhone’la yarışmaya başladı.

2

İlk çıktığı yılda 10 milyon satış rakamına ulaşan iPhone , daha önceleri sadece iş adamları ve bilgisayar departmanında çalışanları hedefleyen akıllı telefonları geniş kitleleri sevdirdi. 2007 yılında piyasaya çıkan iPhone serisi 7 sene içerisinde ne kadar sattı. Yapılan araştırmalar dünya çapında 500 milyonunca iPhone’un da kısa süre önce satıldığını ortaya koyuyor. Apple’ın ünlü markası iPhone 500 milyon kişiye ulaştı. 2014 yılı bitene kadar 600 milyonuncu iPhone’un da satılması bekleniyor.

Samsung ve Apple Savaşında Yeni Karar!