Humble Square Enix Bundle dikkat çekecek!

total war

Humble Square Enix Bundle da yer alan bir Oyun dikkatleri üzerine çekiyor.

Strateji türündeki efsane Total War Serisi, Humble Bundle’daki yerini aldı. 10 dolar yaklaşık olarak 29 TL üstü bir bağış ile ARENA Premium Spartan Hoplite Birliği, MEDIEVAL: Total War Collection, Empire: Total War Collection ve Humble Store’da Total War: Attila için kullanabileceğiniz yüzde 66’lık İndirim Kuponu, Total War: SHOGUN 2 Collection, Napoleon: Total War Collection İçeriklerini de Steam Kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

15 dolar yaklaşık olarak 44 TL ve üzeri bağışlarda ise Total War: ROME II – Emperor Edition, Total War: ROME II – Wrath of Sparta Campaign Pack, Total War: ROME II – Caesar in Gaul Campaign Pack, Total War: ROME II – Nomadic Tribes Culture Pack ve Total War: ROME II – Pirates and Raiders Culture Pack’i de satın alma fırsatına sahip olacaksınız.

İstediğiniz oranda bir bağış yaparsanız Medieval II: Total War, Viking: Battle for Asgard, Shogun: Total War Collection, Total War: WARHAMMER Campaign Map, Total War: ARENA 30 Günlük Premium Hesabı, Total War Battles: KINGDOM ve Total War e-kitaplarına da sahip olmuş olacaksınız. Bakalım, ilerleyen zamanlarda hangi oyunlar, Humble Bundle Paketinde yer alacak?

Star Wars Force Awakens, 1.5 Milyar Dolar Sınırını Aştı