Pokemon Go için muhteşem özellik!

Pokemon Go

Pokemon Go çılgınlığı hız kesmeden devam ediyor. Nintendo Switch’e gelen Pokemon Let’s Go oyunları ile tekrardan sükse yapan oyun, bugün iOS ve Android’de büyük çaplı bir güncelleme daha aldı.

2016 yılında Niantic firmasının Game Freak işbirliği ile üretmiş olduğu Pokemon Go, çıktığı yaz döneminde milyonlarca oyuncuyu sokağa dökmüştü. Kış aylarının gelmesi ile kullanıcı kaybeden oyun, daha sonra yaptığı hamleler ile tekrardan yükselen bir ivme yakalamıştı. Nintendo Switch’e gelen Let’s Go Pikachu ve Eevee oyunları ile tekrardan gündeme gelen oyun, bugün büyük çaplı bir güncelleme daha aldı.

Trainer Battles yani eğitmen savaşları diye çevirebileceğimiz yeni özellik, oyuncular ile eğitmenlerin savaş yapmasını sağlıyor. iOS ve Android için aynı anda sunulan bu güncellemeyi yükleyerek aşağıda yer alan özellikleri hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Pokemon Go güncellemesi ile gelen yenilikler!

– Eğitmenler artık savaş kurallarını tarayarak bir yakınında yer alan Eğitmen Savaşı’na katılabiliyor

– Eğitmenler, ultra arkadaşları ve en iyi arkadaşlarının Eğitmen Savaşı gönderebiliyor.

– Eğitmenler ayrıca takım liderleri; Spark, Candela ve Blanche’a karşı Eğitmen Savaşı yapabilirler.

– Eğitmen Savaşları üç farklı Trainer Savaş Liginden birinde oynanıyor. Bu savaşların her biri üç Pokémon ile yapılıyor. Eğitmen Savaş Ligleri farklı Pokémon CP limitlerine sahip.

– Eğitmenler, Eğitmen Savaşları’na katılarak ödüller kazanabiliyor.

– Antrenör avatarları için yeni saç renkleri ve cilt tonları oyuna eklendi.

Pokemon Let’s Go Pikachu incelemesi

Hala Türkiye’de resmi olarak kullanıma sunulmayan oyunu; iOS’te App Store’da bölge değiştirerek, Android’de ise APK. yükleme yöntemi ile oynayabileceğinizi belirtelim.

Pokemon Go