Poco X5 ve Poco X5 Pro fiyatları ortaya çıktı

POCO M5

Uygun fiyatlı akıllı telefon denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Poco’nun yeni modelleri olan X5 ve X5 Pro’nun muhtemel fiyatları ortaya çıktı.

Poco X5 ve Poco X5 Pro fiyatları ortaya çıktı. Akıllı telefon sektöründe her zaman için en çok dikkat çeken cihazlar amiral gemisi modelleridir. Birçok marka tarafından geliştirilen amiral gemisi modelleri arasında her yönden rekabet yaşanırken, bu telefonların fiyatlarının diğer modellere göre daha yüksek olması ise birçok insanın rotasını fiyat performans ürünlerine çevirmesine neden olmakta. İşte Poco X5 ve X5 Pro modelleri tam da bu nedenden dolayı büyük merakla beklenen iki cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Poco C50

Çinli şirket tarafından daha önce yapılan açıklamalara göre 6 Şubat 2023 tarihinde tanıtılacağı anlaşılan bu iki telefona baktığımız zaman her iki modelin de son derece iyi özelliklerle donatıldığını görüyoruz.

POCO F4

Poco X5 ve Poco X5 Pro fiyatları ortaya çıktı

Hızlıca bu iki telefonun temel donanımlarına göz atacak olursak, Poco X5 modeli 6,67 inç büyüklüğünde 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde ekran ile karşımıza çıkarken gücünü ise Snapdragon 695 yonga setinden alıyor. Poco X5 Pro modelinde ise bizleri ekran olarak yine aynı yapı karşılarken, Pro modelinin gücünü Snapdragon 778G 5G yonga setinden alacağını belirtelim.

POCO M5

Gelelim bu iki telefonun muhtemel satış fiyatlarına. Çinli şirkete yakın kaynaklardan sızdırılan bilgilere göre, Poco X5 modelinin giriş versiyonunun 269 Eurodan, Poco X5 Pro modelinin giriş versiyonunun ise 379 Eurodan satışa sunulacağını belirtelim.

Moto Guzzi V100 Mandello Türkiye’de!