Poco M4 5G global sürümü tepkilere neden oldu

Poco X4 GT 2

Poco tarafından üretilen ve fiyat performans ürünü olarak dikkat çeken M4 5G modeli nihayet global pazara çıktı. Ancak telefonun özelliklerinin kırpılması akıllı telefon kullanıcılarının tepkisini çekti.

Poco M4 5G global sürümü tepkilere neden oldu. Fiyat performans modelleri denildiğinde akla gelen ilk markalardan biridir Poco. Çinli teknoloji şirketi tarafından piyasaya sürülen birçok model, bütçe dostu etiketiyle satışa sunulurken, şirket son hamlesiyle akıllı telefon kullanıcılarının tepkisini çekti.

POCO M4 Pro

Buna göre Poco, bir süre önce Hindistan’da tanıtarak satışa sunduğu Poco M4 5G modelini bu kez de global pazardaki kullanıcıların beğenisine sundu. Ancak global pazardaki modele baktığımız zaman telefonun Hintli kardeşine göre hem ön kamera hem de arka kamera özelliklerinin kırpıldığı görüldü.

Xiaomi Poco M4 Pro tanıtıldı

Poco M4 5G global sürümü tepkilere neden oldu

Poco M4 5G’nin özelliklerine baktığımız zaman, bu telefonun 6,58 inçlik Full HD+ LCD panelle geldiğini görüyoruz. Gücünü Dimensity 700 yonga setinden alan telefon 4GB + 64GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak. Cihazın arka yüzeyinde yer alan kamerasına baktığımız zaman 13MP + 2MP’lik bir kuruluma sahip olduğu ön yüzeyinde ise 5MP’lik bir lensin bulunduğu görülüyor.

POCO M4 5G özellikleri

Ancak telefonun Hindistan versiyonunda arka kamera 50MP + 2MP, ön kamera ise 8MP çözünürlüklerine sahipti. İşte telefonun kamera kısmında yapılan bu düzenleme, akıllı telefon kullanıcılarından tepki çekti. Üstelik kamera hariç diğer tüm özellikleri aynı olan telefonun Hindistan’da 165 dolardan satışa sunulurken global pazarda 220 dolarla etiketlenmesi de ayrı bir sorun olarak nitelendirildi.

Dört farklı Google Pixel 7 modeli sertifika alırken görüldü