Playstation Plus Mart 2017 oyunları belli oldu

Playstation Plus Mart 2017 oyunları

Playstation Plus Mart 2017 oyunları geçtiğimiz günlerde kısmen açığa çıkmıştı. Şimdi ise tam liste açıklandı.

Playstation Plus kullanan Playstation sahipleri, üyelikleri boyunca her ay verilen ücretsiz oyunları merakla bekliyor. Biz de geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde PS4 için Tearaway Unfolded ve Disc Jam’in ücretsiz olacağını duyurarak, oyuncuların merağını büyük ölçüde gidermiştik. Sony’nin açıklaması ile tüm liste belli oldu.

PSN Plus Mart 2017

Playstation Plus Mart 2017 oyunları neler?

Sony tarafından PS Plus Mart 2017 oyunları şöyle listelendi:

Playstation 4

Tearaway Unfolded
Disc Jam

Playstation 3

Under Night: In-Birth
Earth Defense Force 2025

PS Vita

Lumo (PS4’te de oynanabiliyor)
Severed

Listede en dikkat çeken oyunlar şüphesiz ki PS4 oyunları. Tearaway Unfolded, Media Molecule ve Tarsier Studios ortaklığında geliştirilmiş, aksiyon macera türünde, kendine has çizimleri ve dünyası ile dikkat çeken bir oyun. Aldığı 80+ puanlar ile oyuncuların beğenisini kazanan Tearaway Unfolded’ın ilk sürümünün PS Vita’da da mevcut olduğunu hatırlatalım.

Disc Jam ise, air hockey ve tenis karışımı çoklu oyuncu tabanlı bir spor oyunu. 1’e 1 ve 2’ye 2 maçların yapılabildiği oyun, eğlenceli yapısı ile dikkat çekiyor. Dövüş türünde başarılı yapımlar geliştirmiş bir ekibin elinden çıkan Under Night: In-Birth de PS3 sahiplerinin sevebileceğin bir yapım. 2016 çıkışlı macera / bulmaca türündeki Lumo ise hem PS Vita hem PS4’te oynanabiliyor. Kısacası listede çok üst düzey bir oyun olmasa da oyuncular, Mart ayında güzel yapımlarla vakit geçirecek.

Samsung, Galaxy X’i tescilledi