iOS 12.1 Beta güncellemesi yayınlandı!

iOS 12.1 Beta

Apple, geliştiricileri için iOS 12.1 Beta güncellemesini yayınladı. iOS 12.1 için elini çabuk tutan Apple, iOS 12 final sürümü ile sunması gerektiği yenilikleri anca bu sürümle sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde iOS 12’nin final sürümünü yayınlayan Apple, bazı sunacağı özellikleri bu sürümden kaldırmıştı. Apple, bugün ise geliştiricilerinin karşısına iOS 12.1 Beta sürümü ile çıktı. iOS 12.1‘in ilk beta sürümü ile Cupertinolu dev daha önce sunduğu özellikleri sisteme ekliyor.

iOS 12.1 Beta ile grup FaceTime görüşmesi yine geliyor!

Bildiğiniz gibi WWDC 18 etkinliğinde 32 kişiye kadar FaceTime görüntülü konuşma özelliği duyurulmuş hatta bu özellik iOS 12’nin beta sürümlerinde yer almıştı. Ancak bu özellik final sürüm ile kaldırılmıştı.

Geliştiriciler için yayınlanan iOS 12.1’in ilk betası ile bu özellik tekrardan sisteme dahil ediliyor.

Sistem performasında iyileştirmelerin yapıldığı iOS 12.1’in ilk beta sürümünü eğer geliştirici hesabınız varsa; Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz.

iOS 12 özellikleri burada! iOS 12 indir!

Gayet stabil olan iOS 12.1’in ilk betasını yüklemeden önce ne olur ne olmaz diye yedek almayı sakın unutmayın. iOS 12.1 güncellemesinin final halinin Ekim sonu veya Kasım başı tüm kullanıcıların beğenisine sunulacağını belirtelim.

Ayrıca son olarak iOS 12.1’in iOS 12 alan tüm iPhone, iPad ve iPod touch modellerine geleceğinin altını çizelim.

iOS 12.1 Beta