PlayStation 5 hırsızlıkları giderek artıyor (soygun videosu)

PlayStation 5 Türkiye fiyatı

Son dönemlerde PlayStation 5 hırsızlıkları çok ciddi oranda artış gösterdi. Özellikle bazı ülkelerde bu durum daha fazla. İşte hırsızların akıl almaz yöntemi.

Birisi gelip size PlayStation 5 hırsızlıkları için GTA 5 tarzı aksiyonlara girmelisiniz dese muhtemelen bu durum sizi çok şaşırtır. Ancak ABD’de bazı çeteler adeta GTA 5 oyunundaki gibi hırsızlıklar yapıyor. Üstelik etraflarındaki hiç kimseye aldırış etmeden.

The Times üzerinden yapılan açıklamalara göre, yılbaşının yaklaşması hırsızlık çetelerini harekete geçirdi. PlayStation TV ve cep telefonu gibi pahalı eşyalar saldırıların ana hedefi oldu. Saatte 80 kilometre hızla ilerleyen tırlara yaklaşan çete üyeleri, etrafa aldırış etmeden hırsızlığa devam etti.

PlayStation 5 ve diğer cihazlar hedef tahtasında

Hızlı ve Öfkeli filmini muhtemelen izlemişsinizdir. Oradaki sahnelerde yapılan akrobatik hareketler, son derece tehlikeli olarak görülüyor. Zaten sahnelerin gerçek hayatta olması neredeyse imkansız.

ABD’de bazı çete üyeleri bu sahneleri gerçeğe dönüştürdü. Hızla ilerleyen nakliyat tırlarına arkadan yaklaşan çete üyeleri araba hareket ederken arka taraftan giriş yapıyor. Kamyonetteki cihazları  alıp araca yükleyen bu çete üyeleri, hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ediyor.

Bahsettiğimiz bu olayların tamamı araç hareket etmeye devam ederken gerçekleşiyor. Bu durum Hollywood sahnelerini andırıyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamalara göre, Eylül ayına kadar 27 defa bu tür soygunlar gerçekleşti. Yetkililer büyük oranda bu veya buna benzer suçlar ile mücadele etmekte zorlanıyor.

PlayStation 5 fiyatlarının büyük artış göstermesi bu soygunlarda en önemli faktör olarak görülüyor. Çete üyelerinin içeriden bilgi alması ise destekleyici faktörler arasında görülüyor. Sizler için hemen aşağıya soygun anını gösteren bir video bıraktık. İzledikten sonra düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.