iPhone Hırsızlığı Şaşırttı

ff2

Çin’de gerçekleşen ilginç iPhone hırsızlığı, pes dedirtecek bir durumun yaşanmasına sebep olmuş. Daha önce yaşanması imkansız olan bu durum, hırsızların da  bir kalbi var dedirtir cinsten.

ABD içerisinde iPhone hırsızlıkları artmış durumda. Milyonlarca kişi sadece iPhone çalındı diyerek karakollara dilekçe vermiş. Bu durum özel bir takım önlemler alınarak düzeltilmeye çalışılıyor. iPhone modellerini cazip kılan pek çok özellik var. buda hırsızların hedefi olmasını sağlıyor. Ancak çalınan iphone model telefonlarla beraber iletişim bilgileri, fotoğraflar, videolar kısaca kendimize ait ne varsa gidiyor. Bu çok üzücü bir durum. Ancak Çin’de yaşanan bir hırsızlık üzücü durumu yatıştırır bir durumla sonlanmış.

ff

Otobüste giderken iPhone model telefonu çalınan bir vatandaş, daha sonra yeni telefon almış. Eski telefonuna mesaj atarak, hırsıza evinin adresini vermiş ve telefonunu getirmesi gerektiğini söylemiş. Hırsızda telefonu vermemiş ama içerisinde bulunan 1.000 tane numarayı, kareli kağıtlara yazarak, telefonunu çaldığı kişinin adresine yollamış. Bugün bunu kim yapar. 1000 tane numarayı 11 sayfa tutacak şekilde yazacaksın. İnsanın hırsıza da helal olsun diyesi geliyor.