PlayStation 4’teki Gizli İsim!

PlayStation 4’teki Gizli İsim

PlayStation 4’ün Kaynak Kodunu kurcalayan Geliştirici; Gizli bir İsimle karşılaştı.

Eski bir PlayStation 4 Geliştiricisinin, kendisini Konsolun kaynak kodlarının içerisinde gizlediği anlaşıldı. Kazuya Sakakihara, kendisini Sony’nin konsolu içerisinde ölümsüzleştiren ilk Geliştirici tabii ki değil.

Ancak Geliştiriciler, İsimlerini genellikle açıklama kısmında sakladıklarından Sakakihara bu kısıtlamaları aşmış görünüyor.

Sakakihara’nın ismindeki bir “A” harfini fazla yazmış olmasının kasıtlı olup olmadığı ise bilinmiyor. Geliştirici, Sony’den 2013’ün İlkbahar aylarında ayrılmıştı.

Geliştirici ismini; “Açıklama” kısmında saklamak yerine kimsenin şüphelenmeyeceği bir yere kodun tam ortasına saklamış.

Öte yandan Sony Platformunun 2015 rekortmenleri ise Uncharted 4: A Thief’s End, Hot Shots Golf, The Last Guardian, Street Fighter V, No Man’s Sky, Horizon: Zero Dawn ve Gran Turismo Sport oldu.

Sony PlayStation Departman Yöneticisi Shuhei Yoshida: “Sony, ilham veren Oyunları satışa sunmaya ve Kullanıcılarını şaşırtmaya 2016’da da devam edecek.

Sony’nin PlayStation 4’üne sahip olmak harika bir şey. Umarız tüm OyunSeverler, bu harikalığın tadını çıkarırlar” şeklinde konuştu.

Microsoft ise olayın farklı bir yönünden bakmayı tercih ediyor. ABD’li Şirketin Yöneticilerine göre 2016 yılında raflarda yerini alacak Xbox One Oyunları, pazarın liderliğini ele geçirecek ve Xbox One hâkimiyetini perçinleyecekmiş. Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Rockstar’ın Patronu, “Son”un Sinyalini Verdi!