Playstation 4 Satışları Açıklandı!

Playstation 4 Satışları Açıklandı

Dün Sony tarafından açıklanan rapora göre yeni nesil oyun konsolu Playstation 4 oldukça başarılı bir çıkış gerçekleştirmiş görünüyor.

6 Nisan’a kadar olan rakamları gösteren raporda yeni nesil oyun konsolunun başarısını açıkça görebiliyoruz. Playstation 4 satışlarının 7 milyonu geçtiği belirtilen raporda 20.5 milyon oyunun kutulu ve Playstation Store üzerinden dijital olarak satıldığını da belirtmiş.

Playstation 4 Satışları Açıklandı!

Sony Computer Entertainment CEO’su Andrew House düzenlenen basın toplantısında dünya genelindeki oyuncu topluluklarının PS4’e gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını ve yeni nesil oyun konsolu olarak PS4’ü seçmelerinin gurur verici olduğunu belirtti.

House, PS4’ün yolculuğunun bir başlangıç olduğunu, dünya genelinden yoğun bir talep olduğunu ve bunu karşılayabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını sözlerine ekledi.

6 milyonluk bir satışa 2 Mart’ta ulaşan PS4, bir aydan biraz daha uzun bir sürede 1 milyonluk satışa daha imza atması başarısının kanıtı olarak gösterilse de, konsol için çıkmış henüz ciddi bir oyun bulunmuyor.

Acaba PS4 bu başarısını rakibinin güçsüz olmasına mı, yoksa oyuncuların merakına mı borçlu?

Google’ın Son Bombası!