PlayStation 4 Satışları 6 Milyonu Aştı

PS4 sony playstation 41

Oyun dünyasında büyük heyecan yaratan Sony PlayStation 4 , satış rekorları kırmaya devam ediyor. Toplam satış rakamları 6 milyonu aşan yeni nesil oyun konsolunun toplam yazılım satışı ise 13,7 milyonu aşan güçlü bir grafik sergiliyor.

Sony, PlayStation 4 yeni nesil oyun konsolunun dünya çapındaki satışlarının 2 Mart 2014 tarihi itibariyle 6 milyon adeti aştığını açıkladı. PS4 yazılım satışları ise 2 Mart 2014 itibariyle dünya çapındaki perakende mağazalarında yapılan satışlar ve PlayStation Store üzerinden gerçekleştirilen dijital indirmeler yoluyla satılan 13,7 milyon adet yazılım  ile güçlü bir grafik sergiliyor. PS4 sistemi, dünya çapında 57 ülkede kullanılıyor.

PS4 sony playstation 4

30’u aşkın heyecan verici oyun

Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS) ve aralarında bağımsız geliştiricilerin de bulunduğu sektörün en iyi yazılım geliştiricilerin ve yayıncılarının sunduğu 30’u aşkın heyecan verici oyuna halihazırda ulaşılabiliyor. Bu geniş yelpaze, PS4’ün geliştirici ve yayıncılardan aldığı güçlü desteği yansıtırken platformun yüksek ivme kazanmasını ve genişlemesini de sağladı.

PS4 sony playstation

En çok satan oyunlar arasında, dünya çapında 2,1 milyon adetlik satış rakamına ulaşan KILLZONE SHADOW FALL (SCE WWS), KNACK (SCE WWS), Call of Duty: Ghosts (Activision), FIFA14 (Electronic Arts), Battlefield 4 (Electronic Arts),  ve Assassin’s Creed: IV Black Flag (Ubisoft Entertainment) de bulunuyor. Bağımsız geliştiriciler tarafından geliştirilen Contrast (Complusion Gams), Warframe (Digital Extremes) ve Don’t Starve: Console Edition (Klei Entertainment) gibi oyunlar da oyun severlerin büyük ilgisi ile karşılaştı.

DUALSHOCK PS4 sony playstation 4

PS4 sisteminin oyun portföyü, METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES (Konami Digital Entertainment Co., Ltd.), KINGDOM HEARTS III (SQUARE ENIX CO., LTD), Destiny (Activision), Watch_Dogs  (Ubisoft Entertainment), The Witness (Thekla, Inc.), #DRIVECLUB (SCE WWS), inFAMOUS Second Son  (SCE WWS) ve The Order 1886 (SCE WWS) gibi büyük bir heyecanla beklenen oyunlar ile genişlemesini sürdürecek.   

Qoros’tan Elektrikli Motosiklet Konsepti