Minecraft Playstation 4 Edition Göründü!

Minecraft PS4 and Xbox One

Çok sevilen Minecraft oyunu Playstation 4 platformuna geldi. 

Oyun sektörü her geçen gün gelişmeye ve oyun severleri her geçen gün daha da mest etmeye devam ediyor. Bu noktada yeni nesil oyunların çoğuna baktığımızda oldukça başarılı grafikler görüyoruz. Ancak popüler yeni nesil oyunlarından bir tanesi var ki grafikleri üst seviyelerde olmamasına rağmen oyun severler tarafından her platformda ilgiyle karşılanıyor. Tabi ki Minecraft’ten bahsediyoruz.

 

15128672462-71c19e4f02-z_38bg

 

Minecraft yeni nesil oyun konsolalrına gelecek mi gelmeyecek mi tartışmaları devam ederken oyunun Playstation 4’e geleceği kesinleşti. Playstation Store üzerinden satışa sunulan PS4 Minecraft Edition’nın normal satış fiyatı yaklaşık 19 euro olarak karşımıza çıkıyor. Eğer oyunun Playstation 3 sürümüne sahipseniz yalnızca 4 euro vererek oyununuzu PS4 sürümüne dönüştürebiliyorsunuz. Buna ek olarak eski kayıtlı dosyalarınızda Playstation 4’ünüze taşınıyor.

Playstation 3 için hazırlanmış Minecraft ile Playstation 4 için hazırlanmış Minecraft’i kıyaslayacak olutsak; Playstation 4 için hazırlanmış sürümün diğer sürümden 36 kat daha büyük dünyalar yaratmaya imkan sağladığını söyleyebiliriz.

Lenovo’nun Yeni Ürünleri IFA 2014′de Görücüye Çıktı