Pinterest, uygulama içi ödeme ile alışveriş özelliklerini genişletiyor

Pinterest, uygulama içi ödeme ile alışveriş özelliklerini genişletiyor

Pinterest, yıllık reklamveren zirvesinde duyurduğu bazı özelliklerle e-ticarette daha da derinleşiyor. İşte tüm detaylar.

Pinterest, kullanıcıların uzun süredir doğrudan Pinterest’te alışveriş yapmalarının bir yolunu aradıklarını söyledi. Platform artık bazı satın alma işlemlerini uygulamadan çıkmadan tamamlayabileceğinizi söylüyor. Uygulama içi ödeme özelliği şu anda ABD’deki bazı Shopify satıcıları için beta sürümünde. Pinterest, bu yıl ABD’de erişimi genişletmeyi planlıyor. Yakında daha fazla ayrıntıyla Shopify üzerinden mağaza işleten kişilerle iletişime geçecek.

Pinterest, uygulama içi ödeme ile alışveriş özelliklerini genişletiyor

Şirket ayrıca Pinterest Presents’ta Your Shop adlı bir özelliği duyurdu. Buna, kullanıcılara kendi kişiselleştirilmiş alışveriş sayfalarını sağlayacak “kişisel alışveriş konsiyerji” diyor. Tercihlerinize ve etkinliklerinize göre içerik oluşturucuları ve markaları önerecek. Özellik, bazı ABD kullanıcıları için beta sürümünde. Pinterest, uluslararası bir sunumdan önce bu yıl Mağazanızı tüm ABD’deki pinnerlere genişletmeyi planlıyor.

Ayrıca platform, satıcıların platforma katalog yüklemesinin ve fiyatları güncel tutmasının daha kolay olacağını söylüyor. ABD, İngiltere ve Kanada’daki satıcılar bir trend aracı kullanarak gerçek zamanlı arama verilerini görüntüleyebilir, trend önerilerini görebilir ve hedef kitleleri hakkında daha fazla bilgi edinebilir. Trendler aracı, 2022’de daha sonra diğer ülkelerde de kullanıma sunulacak.

Pinterest, uygulama içi ödeme özelliğini ekleyerek Instagram’ın izinden gidiyor. Instagram, 2020’den beri benzer bir özelliğe sahip. Meta’nın uygulaması, o yılın sonuna doğru özel bir alışveriş bölümü ekledi. Bu yılın başlarında platform, kullanıcıların artırılmış gerçeklik kullanarak satın almadan önce bir mobilya parçasının evlerinde nasıl görüneceğini görmelerini sağlayan bir özellik ekledi.

Realme Pad Mini, 6400mAh pil ve 18W hızlı şarj ile geliyor.