Philips TV’ler Sıradışı Ambalajlarıyla Da Fark Yaratıyor

philips

Philips, TV ambalajlarıyla da fark yaratıyor. Bu yenilikçi ambalajlar rengarenk ve canlı tarzıyla dikkat çekerken adeta bir tabloyu anımsatıyor.

Dünyada ve Türkiye’de Philips markalı televizyonları pazara sunan TP Vision, 2014 yılı yeni seri ürünlerini tasarımıyla dikkat çeken ambalajlarıyla tüketicilere sunuyor. 2014’ün yeni Philips TV’leri; Full HD’den Ultra HD 4K TV’lere, büyük ekranlardan küçük ekranlara, uygun fiyatlı televizyonlardan üst segment TV’lere kadar çok geniş ve zengin bir yelpazeyi içeriyor.

Özellikle görüntü kalitesi ve Philips TV’lere özel Ambilight teknolojisiyle kullanıcılara alışılmışın ötesine geçen bir TV izleme deneyimi sunan TP Vision; yeni Philips TV’lerde, televizyonlar daha kurulacak mekana yeni ulaştığında heyecan yaratacak.

philips

Adeta birer tablo gibiler

Yeni ambalajlar, alışageldik TV ambalajlarının aksine adeta birer tablo gibiler. Bu ambalajlar canlı renkleri ve dinamizmiyle, Philips TV’lerin üstün özelliklerine de bir gönderme yapar nitelikte.

TP Vision Türkiye Pazarlama Müdürü  Ayşegül Çekiç, yeni Philips TV ambalajlarıyla ilgili şunları söyledi:Daha iyi bir TV izleme deneyimi yaratmak amacıyla Philips TV’lerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz. Ambilight ve 2014 yılının gündem yaratan ürünlerinden Android TV ile kullanıcıları sıradışı bir izleme deneyimine yaklaştırıyoruz. Diğer yandan kullanıcılarımıza ürünü ilk gördükleri an’dan evlerine ulaşacağı ve TV’nin yaşam alanlarına yerleşeceği an’a kadar da farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla, TP Vision 2014 serisi ürünlerinde capcanlı ambalajlarıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Tüketicilerin bunu büyük bir beğeniyle karşılayacağını düşünüyoruz.

Sony, Nintendo’yu Tahtından Etti!