Philips Ambilight İle Futbol İzlemek Artık Daha Eğlenceli

Wave Your Flag

Philips Ambilight TV’nin yeni uygulaması futbol meraklıları için heyecan verici bir seçenek sunuyor. Kullanıcılar artık kendi ülkelerinin bayrak renkleri ile Philips Ambilight TV deneyimini özelleştirebilecekler.  

TP Vision, sadece Philips TV’lerde bulunan Ambilight’ın 10. yıldönümünü kutlamak için futbolseverlerin ilgisini çekecek bir Philips Ambilight TV uygulaması çıkarttı.

İzleyicilerin arkadaşlarıyla daha iyi bir futbol deneyimi yaşaması için geliştirilen uygulama; TV arkasındaki duvara bir ışık hüzmesi yansıtan benzersiz bir LED aydınlatma teknolojisi üzerine kurulu. Tüm Philips Ambilight TV’lere uyumlu aplikasyon, Android, iOS ile çalışan akıllı telefonlar ve tabletlerde de çalışabiliyor.

Wave Your Flag

Yeni Philips Ambilight TV uygulaması, futbolun eğlenceli yönünü öne çıkarıyor. Yeni uygulamada, futbolseverler kendi ülkelerinin ya da sempati duydukları takımların ulusal bayrağının renkleriyle birlikte TV izleme deneyimlerini farklı bir boyuta taşıyabilecekler.

Gol olunca odada adeta bir ışık şovu yaşanacak

İnteraktif Philips Ambilight TV uygulamasında, kullanıcılar kendi ülkelerinin ya da destekledikleri ülkenin ulusal bayrağını seçebiliyor ve maç boyunca TV’nin etrafındaki ana renk bayrağın renklerini yansıtıyor.

Yeni Philips Ambilight TV uygulamasının keyfi sadece bununla sınırlı değil. Örneğin hakemin sarı ve kırmızı kart gösterdiği an TV’nin çevresi bir an çıkan kartın rengine bürünüyor. Seçtiğiniz takım gol attığında ise adeta ekranda bir ışık şovu başlıyor. Golün sevinci TV’nin bulunduğu odaya yayılıyor.

Flickr’a Google ve Facebook Engeli!