Ambilight Teknolojisini En İyi Anlatan Video

Philips 9800 H2 F

Philips’in yeni Ambilight TV kampanyasının merkezinde ‘Afterglow’ kayak filmi yer alıyor. Heyecan verici ışıklandırmaya sahip gece kayak sahneleri görsel bir şov sunarken Philips, Ambilight’ın gücünü tam anlamıyla yansıtıyor.

TP Vision, Ambilight özellikli Philips TV’lere yönelik başarılı pazarlama kampanyasına son sürat devam ediyor. Ambilight’a yönelik yeni tanıtım kampanyasının merkezinde bu sefer, eleştirmenlerin büyük beğenisini toplayan kayak filmi ‘Afterglow’ bulunuyor. Film, 19 Ekim’de gerçekleştirilen prömiyerinden önce, iF3’ün gıpta ile bakılan En İyi Sinematografi ve En İyi Kısa Film Ödüllerine layık görüldü. iF3 Uluslararası Serbest Kayak Film Festivali, kış macerası film yapımlarına yönelik en önemli film festivallerden biri olarak kabul ediliyor.

Sıradanın ötesine yönelik kampanya

‘Afterglow’ kampanyası, TP Vision’ın geçtiğimiz yaz ‘Lightwaves’ motifi ile gerçekleştirilen başarılı ‘Beyond the Ordinary-Sıradanın Ötesi’ kampanyasının devamı olacak. Kampanya konsepti, eşsiz Philips Ambilight arka plan ışıklandırmayı gözler önüne sermek için dramatik canlı ışıklandırmaya sahip yoğun aksiyon sporu sahnelerini baz alıyor. ‘Afterglow’, mevsim dönümlerini yansıtmak amacıyla kayak temaları üzerine kuruluyor.

En nefes kesici gece sahneleri

‘Afterglow’da, Alaska ve Britanya Kolumbiyası’nın en çarpıcı karlı yamaçlarında kayan dört üst düzey serbest kayakçı rol alıyor. Tüm sahneler gece çekilirken dağlar, yamaçlar ve kayakçılar adeta renkli ışığa boğuluyor. ‘Afterglow’ eşsiz Philips Ambilight TV aydınlatma teknolojisinin avantajlarını gözler önüne sererken ışığın bir deneyimi nasıl dönüştürebileceğini de gözler önüne seriyor. Ambilight, televizyonun arkasındaki duvara, ekrandaki renkler ile uyumlu bir ışık hüzmesi yansıtarak televizyon ekranını da fiilen genişletmiş oluyor.

Afterglow film festivallerinde gösterilecek

Filmin tamamı, dünyanın dört bir yanındaki birçok film festivalinde daha gösterilecek. Örneğin, Afterglow her yıl Ekim ve Aralık ayları arasında Avrupa’nın dört bir yanındaki dokuz ülkeyi dolaşan Avrupa Açıkhava Film Turnesi’ne katılmak üzere seçildi. En son Philips Ambilight TV kampanyasının merkezinde Afterglow’dan alınan klip ve fotoğraflar yer alacak. Video, çeşitli ülkelerde YouTube™ ve Philips TV Facebook sayfalarında görülebilecek.
TP Vision Küresel Pazarlama Başkanı Marc Hamsen, konuyla ilgili şunları söyledi: “”Lightwaves ve Afterglow ile, ışığın bir deneyime neler katabileceğini de gözler önüne seriyoruz. Gerek sörf gerekse Alp disiplini kayağı gece, renk, ışık ve asgari düzeyde çekim sonrası işleme ile yapmak bizi olağanüstü bir noktaya getirdi. Bu, televizyon deneyimini sıradan olanın ötesine taşıyan eşsiz Philips Ambilight TV aydınlatma teknolojimiz Philips Ambilight ile de uyumlu. Tüketicilerin Afterglow’un öncülüğunde ‘Lightwaves’e verdiği harika tepkileri görmekten heyecan duyuyor ve yeni projemiz Afterglow’u paylaştığımızda verecekleri tepkileri görmeyi iple çekiyoruz.”

Apple iPhone İnceleme