PES 2021 Lite ücretsiz olarak çıktı

eFootball 2022 çıktı! Ücretsiz indirin!

Ücretsiz futbol oyunu isteyenlere ilaç gibi gelecek olan PES 2021 Lite bugün indirime sunuldu. İşte Lite sürümün getirdikleri.

Konami, eFootball PES 2021 Lite’ın şu anda Steam’den ücretsiz indirilebileceğini duyurdu. PC futbol hayranları bugünden itibaren eFootball PES 2021’in ücretsiz sürümünü Steam üzerinden indirebilirler.

eFootball PES 2021 Lite, sınırlı oyun modları, kulüpler ve diğer içeriklere sahip PES 2021’in küçültülmüş bir sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Temel olarak, PES 2021 Lite’ı tam oyunun oynaması ücretsiz bir versiyonu olarak düşünün.

Lite sürüm, myClub moduna daha çok odaklanıyor. MyClub’da oyuncular, kişisel oyun tarzlarına uyan oyuncuları ve menajerleri toplayarak kendi rüya takımlarını kurabiliyor. myClub ayrıca İkonik serisine erişim sağlıyor.

Ek olarak, myClub modu, esasen mevcut oyuncuların daha güçlü varyasyonları olan “Öne Çıkan Oyuncular” ile sözleşme imzalamanıza izin veriyor. Lite sürüm aynı zamanda gerçek dünya futbol maçlarından ve kötü şöhretli rekabetlerden esinlenen çeşitli etkinliklere katıldığınız rekabetçi bir PvP modu olan Matchday modu ile birlikte geliyor.

PES 2021 Lite

Matchday modu bildiğiniz norma maç modu. Ayrıca bu sürümde “Yerel Maç” ve “Antrenman” modları da bulunuyor. Steam’in yanı sıra konsollara da çıkan Lite sürüm, ana PES sürümünün satışlarını arttıracak gibi görünüyor.

Yurt dışından ucuza PlayStation 5 alınır mı?

Bu yılı pas geçerek sadece kadro, forma ve stadyum güncellemesi yayınlayan Konami, asıl bombasını 2021 yılının sonunda patlatacak. PC ve sadece yeni nesil konsollara odaklanacak olan Konami, yıllardır süren FIFA’nın egemenliğini sonlandırmak için tüm kozunu ortaya koyacak.