PENTAX Fotoğraf Makinesi: K 50 ve K 500 Modelleri

PENTAX firması yeni sunduğu iki fotoğraf makinesiyle, harika deneyimler yaşatmaya geliyor. Özellikle K50 modeli su altı dünyasını fotoğraflamak isteyenler için ideal çözümler sunuyor. K 500 modeli ise, her anı kaliteli bir şekilde kayıt altına almak isteyenler için tek çözüm.

PENTAX firmasının makinelerini sizlere öneriyorum. Çünkü hem uygun fiyatta hem de kaliteli fotoğraf makineleri sunuyor kendisi. En son sunduğu K 50 ve K 500 modeli birbirine çok benziyor ancak, K 50 modelinde ki suya dayanıklı yapı ve toz geçirmez özellik, K 500 için söz konusu değil. Fotoğraf makineleri oldukça hafif bir yapıya sahiptir. K 50 modeli 650 gram, K 500 modeli ise, 646 gram geliyor. Harici flaş ve GPS sistemlerine sahip olan bu iki cihaz, SD/SDHC/SDXC hafıza kartlarını destekliyor. USB 2.0 üstünden de veri aktarımına izin veriyor.

pentax

120 farklı renk seçeneğine sahip olan K 50 modeli, tüm hava koşullarında fotoğraf deneyimi sizlere yaşatıyor. Kendisinin suya dayanıklı gövdesi, toza karşı da özel kaplama sistemi var. Bu sebeple kötü hava şartlarında da kullanıma uygun bir cihaz. Profesyonel makinelerde bulunan üstün çekim özelliklerini amatörlere de sunan bu cihaz, istediğiniz tarzda çekimi sizlere sunan nadir bir eser diyebiliriz. Mesela bu fotoğraf makinesi AF flaş özelliğine sahiptir. Bu sayede hareketli nesneleri en iyi kalitede çekim şansına sahip olurusunuz. PENTAX, ISO 51200 kalite belgesine sahip bir firmadır. Fotoğraf makinelerinde bulunan üst düzey özellik, tüm fotoğraf makinesi kullanıcılarına mükemmel kalitede fotoğraflar sunuyor. Dijital SLR kullanıcıları rahatlıkla bu makineyle, profesyonel kalitede resimler çekebilirler. K 50 modeli Full HD video kayıt ve dijital filtrelere sahiptir. Bu sayede farklı bir çekim gerektiğinde filtrelerden yararlanarak istediğiniz çekim tarzını kullanabilirsiniz. PENTAX fotoğraf makineleri iyon pillerle çalışıyor. Aynı zamanda her yerde bulabileceğiniz AA boy pillerle de çalışmaktadır.