Pembe HTC One A9 satışa çıkıyor!

Pembe HTC One A9

Pembe HTC One A9 görüldü. Tayvanlı üreticinin güncel modeline eklenen yeni renk seçeneği erkeklere pek uygun değil.

2015 yılının son çeyreğinde duyurulan HTC One A9 modeli yeni bir renk seçeneği ile karşımızda. Son günlerde renkleri ile gündeme gelen cihaz bu sefer yeni bir renk ile karşımızda.

Pembe HTC One A9 kalıcı değil!

HTC, One A9 modeline beşinci renk seçeneğini ekledi. Pembe HTC One A9 modeli sınırlı bir süre için sınırlı sayıda üretilecek ve satışa çıkacak. İlk etapta HTC’nin merkezi olan Tayvan’da satışa çıkacak olan ürün daha sonrasında dünya genelinde kısa süreliğine satışta olacak. Firma daha önce farklı modellerinde de pembe rengi kullanmıştı.

Pembe HTC One A9 için verilen satış tarihi 15 Ocak. 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanıyla yaklaşık 450 dolara raflardaki yerini alacak. 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı sunan versiyon ise 480 dolar olacak. Ürünün ülkemize gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

HTC One A9 en son geçtiğimiz günlerde “Deep Garnet” renk seçeneği ile gündeme gelmişti. İngiltere’de Vodafone UK aracılığı ile sınırlı sayıda satışa çıkacak olan Deep Garnet renk seçeneğine yakında pembe de eklenebilir.

Son aylarda pembe telefon isteyenler için yeni seçenekler ortaya çıkıyor. Pembe telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Pembe HTC One A9

Facebook Messenger kullanıcı sayısı 800 milyonu aştı!