Kırmızı HTC One M8 4 Ağustos’da Ortaya Çıkıyor

HTC One M8 Red1

HTC’nin amiral gemisi One M8’in kırmızı renkli modeli 4 Ağustos’ta İngiltere’de satılmaya başlıyor. 

Şuan için yalnızca İngiltere’de O2’nin piyasaya süreceği Cazibeli Kırmızı HTC One M8 versiyonu 4 Ağustos tarihinden itibaren satışa sunulacak. Şuanda İngiltere’de mevcut olan diğer HTC One M8 renkleri ise Altın rengi ve Gri olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan Kırmızı renge sahip HTC One M8’in Amerika’da Verizon tarafından satıldığını hatırlatmakta fayda var.

 

gsmarena_001 (4)

 

Avrupa’da ilk defa İngiltere’de piyasaya sunulacak Kırmızı HTC One M8’in nasıl bir talep ile karşılaşacağını ise önümüzdeki günlerde göreceğiz.

HTC’nin Kırmızı HTC One M8’in yanı sıra Mavi ve Pembe renge sahip modeller üstünde çalıştığı söyleniyor.

Kırmızı renge sahip HTC One M8’in fotoğraflarına bakarak oldukça etkileyici bir akıllı telefon modeli olduğunu söylemek mümkün. Önceden akıllı telefon denince aklımıza gelen renkler siyah, beyaz ve gri olurdu ancak şimdi firmalar modellerini kullanıcı istekleri doğrultusunda renklendiriyor. Çünkü insanlar sıkıcı renklere sahip cihazlar değil hareketli ve canlı renklere sahip cihazlar kullanmak istiyor.

İngiltere’de satışa sunulacak Kırmızı HTC One M8’in fiyatının ise tarifelere göre değişeceğini ancak ortalama 600 pound gibi bir fiyata sahip olacağı söyleniyor.

Renkli HTC One M8 modellerinin ne zaman ülkemizde satışa sunulacağı ile ilgili ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Amazon’un Fire Phone’u Oyunlarda Çok Farklı