Patlayan akıllı telefon sahibinin bacağını yaktı

akilli telefon haberleri

Son günlerde patlayan akıllı telefon veya diğer teknolojik cihazlara sıklıkla rastlayabiliyoruz. Şirketler konuyla ilgili endişelenecek bir şey olmadığını ifade etseler bile, yine de kullanıcılar tedirgin. İşte haberimizin detayları.

32 yaşındaki Hasan Öner Adıyaman’da fabrikada bir işçi olarak çalışıyordu. Aniden patlama sesi geldiğini ve kısa bir süre içerisinde bacağının yanmaya başladığını gördü.

Patlayan akıllı telefon haberleri iyice arttı

Adıyaman’ın Söğütlübahçe köyünde yaşanan olayda 32 yaşındaki Hasan Öner, bu olayın ardından neye uğradığını şaşırdı. Etraftakilerin çeşitli sıvı materyal kullanarak söndürdüğü ateşte, bacağının kötü bir şekilde yandığını ifade etti.

Adıyaman akilli telefon kazasi

Sincik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç adamın sağlık durumu şu an için iyi. Çevredekiler müdahale etmeseydi ve sağlık ekiplerine haber vermeseydi muhtemelen daha kötü bir senaryo ortaya çıkabilirdi.

Bazıları bu durumun, genç adamın eski telefon kullanmasından kaynaklı bir yangın olduğunu tahmin etse bile kimileri de cep telefonlarının aslında yeterince güvenli olmadığını iddia ediyor. Peki sizce de akıllı telefonların tüm yanma olayları değerlendirildiğinde, bu cihazlar güvenilir değil mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Microsoft akıllı telefonlar için dev kampanya başlattı