Microsoft akıllı telefonlar için dev kampanya başlattı

Microsoft android

Her ne kadar akıllı telefonlarla herhangi bir ilgisi yokmuş gibi görünse bile Microsoft akıllı telefonlar ile ilgili taraf tutmaya başladı. Şirket, bundan kısa bir süre önce Samsung ile anlaştı ve devasa bir kampanya başlattı. İşte haberimizin detayları.

Samsung’un Galaxy Note10 cihazını almaya teşvik eden Microsoft, güçlü bir kampanya ile iOS kullanıcılarını Android tarafından çekmeye çalışıyor. Şirketin Android ile olan bağları çok daha eskiye dayanıyor. Örneğin Microsoft ve Android işbirliği sayesinde Windows ile Android işletim sistemleri ortak platformlarda kullanılabiliyor.

Microsoft akıllı telefonlar konusunda daha çok çalışma yapacak

Bazıları Windows ile Android işletim sistemlerini çok fazla birlikte kullanmaları nedeniyle her iki platforma da ihtiyaç duyabiliyor. Microsoft şirketi iPhone akıllı telefonların da bulunduğu bir grup cep telefonu üzerinden ek indirimler gerçekleştirecek.

galaxy S10

Microsoft; iPhone X serisi telefonlar için 650 dolara kadar indirim gerçekleştiriyor ve şirket bu sayede Androide olan ilgiyi çok daha diri tutmaya çalışıyor. iPhone 8 akıllı telefonlarda ise indirim miktarı 450 dolar olarak belirlendi. ABD, Kanada, Avustralya ve Birleşik Krallık’ta 22 Eylül’e kadar devam edecek olan bu kampanya sayesinde birçok kişinin Android  tabanına geçmesi sağlanacak.

Microsoft muhtemelen uzun vadede akıllı telefonlar ile ilgili daha fazla çalışma yürütecek gibi görünüyor. Peki sizce Microsoft şirketinin akıllı telefonlar ile uyum sağlama çalışmaları olumlu sonuç verecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Ünlü geliştirici uygulamasını Microsoft’tan geri istiyor