Parmak İzi Sensörlü Xiaomi Redmi 3 Geliyor

xiaomi redmi note 3 pro

Ocak ayında satışa sunulan Xiaomi Redmi 3’ün yeni bir versiyonu ortaya çıktı. Sertifika alırken görülen bu yeni versiyon parmak izi sensörüne sahip.

Hatırlayacağınız gibi Xiaomi yeni orta segment akıllı telefonu Xiaomi Redmi 3’ü birkaç ay önce satışa çıkarmıştı. Telefon şimdilik Xiaomi’nin memleketi olan Çin’de ve birkaç diğer Asya ülkesinde kullanıcılarla buluşmuş durumda. Redmi 3 fiyatına karşı oldukça iyi özelliklere sahip olsa da, rakiplerine karşı önemli bir eksikliğe sahip. Bu da telefonda bir parmak izi sensörünün olmaması.

xiaomi redmi note 3

Ocak ayında piyasaya sürülen telefon çıkmadan önce çıkan söylentiler telefonda parmak izi sensörü olacağı yönündeydi, fakat bu söylentiler doğru çıkmadı. Ancak Xiaomi’nin bu eksikliği kapatması uzun sürmedi. Ortaya çıkan yeni bilgiler, Çinli telefon üreticisinin parmak izi sensörlü yeni bir Xiaomi Redmi 3 modeli üzerinde çalıştığını gösterdi. Arka tarafından bir parmak izi sensörü bulunan bu yeni model, TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Bu da telefonun çok yakında raflardaki yerini alacağını gösteriyor.

Eski Microsoft CEO’sundan Linux’a Destek