Panasonic’ten 16.000 Lümen Full HD Projeksiyon Cihazı

Panasonic DZ16k projeksiyon

Güvenilir, yüksek parlaklık sunan ve az bakım isteyen bir ürün arayan müşterilerin Toplam Satın Alma Maliyetini azaltmak için özel olarak tasarlanan PT-DZ16K düşük güç tüketim oranı ile dikkat çekiyor.

Cihazın 3 bin saate kadar süren uzun bir lamba değişim ömrünün yanı sıra 12 bin saate kadar kullanılabilen bakım gerektirmeyen eko filtresi bulunuyor. Panasonic’te pazarlama müdürü olarak görev yapan Tom Gibson, yeni projeksiyon cihazı hakkında şunları söylüyor: “PT-DZ16K projektörler dört lambanın kullanıldığı verimi yüksek optik tasarım, sıvı soğutma sistemi ve 7/24 kullanıma olanak tanıyan aktarma modu sayesinde etkinlikler ve kalıcı geniş mekân kurulumlarındaki gibi uzun süreli kullanımlar için ideal. Kompakt tasarımlı projektörler yerleşik kenar karıştırma ve renk eşleştirme işlevlerinin yanı sıra geniş ekran ve yüzeyler üzerindeki yansımalarda çok üniteli parlaklık kontrolü sunarak çarpıcı bir görüntü deneyimi yaratıyorlar.”

Panasonic_DZ16k_projeksiyon

Cihazın temel kurulum esnekliği geniş aralıkta atış mesafelerini destekleyen kapsamlı ve opsiyonel lens seçenekleri ile destekleniyor. 360 derece projeksiyon özelliği sayesinde hem tavan hem de tabana görüntü yansıtmak mümkün oluyor. PT-DZ16K serisi projeksiyon cihazları uzaktan kontrol edilebiliyor ve Panasonic ET-SWA100 çoklu projektör takip ve kontrol yazılımı ile uzaktan çalıştırılabiliyor.