LX700-4K RGB : Dünyanın İlk Tavana Monte Ev Projektörü

LX700-4K RGB

ViewSonic, LX700-4K RGB ile evde büyük ekranda film izleme deneyimini değiştirmeye hazırlanıyor. Olağanüstü renk performansı ile ev sineması projektörleri alanında yeni bir standart belirleyen marka, RGB lazer teknolojisi ile BT.2020 renk gamının %100’ünü kapsayan canlı görüntüler üreterek daha gerçekçi ve sürükleyici bir izleme deneyimi sunuyor.

 

Üstün Ev Sineması Deneyimi

LX700-4K RGB, evde büyük ekranda izleme deneyimi için olağanüstü renk performansı ve akıcı görselleri ile ev sineması projektörlerinde yeni bir standart belirliyor. Son teknoloji RGB lazer teknolojisi, BT.2020 renk gamının %100’ünü kapsayan canlı görüntüler üreterek daha gerçekçi ve sürükleyici bir izleme deneyimi sunuyor.

Yüksek renk doygunluğu ve kontrasta sahip bu projeksiyon cihazı, çeşitli aydınlatma koşullarında bile canlı ve net ayrıntılar sağlayan, 5.200 RGB Lazer Lümen’e sahip. Bu, genel görüntü kalitesini artırarak, ev sineması meraklıları için onu ideal hale getiriyor.

LX700-4K RGB

Projektör, HDR/HLG desteğiyle birlikte 4K çözünürlük sunarak olağanüstü net ve derinlemesine bir görüntü sağlıyor. 0,65 inçlik Dijital Mikro Ayna Cihazı (DMD) çipiyle desteklenen yüksek doğal kontrast oranı, özellikle karanlık sahnelerde ayrıntıları geliştirerek çeşitli ev ortamlarında gerçek bir sinema kalitesinde deneyim sunuyor.

IMAX sinemalarında ve dünya çapındaki dijital sinemaların %90’ından fazlasında kullanılan güvenilir teknolojinin aynısı olan Dijital Işık İşleme (DLP) teknolojisini kullanıyor.

LX700-4K RGB

 

Esnek, Kolay ve Kullanışlı Kurulum

LX700-4K RGB, görüntüleri devasa 300-inç ekran boyutuna kadar yansıtarak, OLED TVlerin tipik 100-inç sınırının çok ötesinde büyük ekran eğlencesi sunuyor. Sorunsuz bir kurulum sağlamak için çeşitli esnek kurulum seçenekleri sunuyor.

1,6x optik yakınlaştırma özelliği sayesinde kullanıcılar, mevcut dekorasyonlarını değiştirmeden istenilen görüntü boyutunu elde ederek bir aralık içindeki en ideal kurulum konumunu seçebiliyor.

LX700-4K RGB aynı zamanda kullanıcıların harici bir ses ekipmanı bağlamasını ve görsel-işitsel deneyimlerini geliştirmesini kolaylaştıran HDMI eARC (Gelişmiş Ses Dönüş Kanalı) desteğine de sahip.

LX700-4K RGB

Oyun Mükemmelliğiyle Hepsi Bir Arada Eğlence

LX700-4K RGB, sinematik deneyimler sunmada mükemmelliğin ötesinde, Xbox ve PlayStation gibi popüler konsollar için yüksek kaliteli oyun standartlarını da karşılıyor.

120Hz’de QHD 1440p kombinasyonu, sürükleyici bir oyun deneyimi için çözünürlük ve yenileme hızı arasında mükemmel bir denge kuruyor. Hızlı aksiyon sırasında bile akıcı, detaylı görüntüler sunarak oyuncuların görüntü kalitesinden ödün vermeden akıcı performansın keyfini çıkarmasına olanak tanıyor.

4,2 ms’lik ultra hızlı giriş, son derece duyarlı 240 Hz yenileme hızı ve mikrosaniye seviyesinde tepki süresine sahip bu projektör, tüm oyuncular için evde kusursuz bir oyun deneyimi sunuyor.

General Mobile ERA30 İnceleme: Uygun fiyata Android 14