Finansbank’tan: Konuşturan Kredi

finansbank

Finansbank, Turkcell ile ortak projesi ‘Konuşturan Kredi’ ürünü ile başarılara imza atıyor.

Finans sektöründe ilk defa Finansbank tarafından hayata geçirilen ‘konuşturan kredi’ ile akıllı telefon ya da tablet almak isteyenler faizsiz ve masrafsız ihtiyaç kredisi kullanarak istediği ürüne sahip olabiliyor.

Turkcell ile birlikte yürütülen ve başladığı günden bu yana sadece 9 ayda 1059 bayiye ulaşan Konuşturan Kredi sayesinde akıllı telefonlara ve tabletlere taksitli ödeme rahatlığıyla sahip olma imkânı sunuluyor. Finansbank tüm Turkcell bayilerinin yüzde 85’inde müşterilere hizmet veriyor.

finansbank

Hayalindeki telefon veya tablete Finansbank kredisi kolaylığı

Turkcell Konuşturan Kredi faizsiz ve masrafsız bir ihtiyaç kredisi olarak hazırlandı. Finansbank müşterileri istedikleri cihaza mağaza satış fiyatıyla ulaşacağı gibi kredi kartı limitinin doluluğu da etkilenmiyor. Finansbank’ın internet sitesinde yer alan başvuru formu ile kolaylıkla istediği ürünü seçen müşteriler talebin olumlu sonuçlanması durumunda kimlik belgeleriyle en yakın Turkcell bayisinden ürününü alabiliyor.  Kredi taksit tutarları, müşterilerin faturalarına yansıtılırken, faturanın ödenmesi ile kredi taksiti de otomatik olarak ödeniyor..

Konuşturan Krediye Uluslararası Ödül

Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun, inovatif ürün ve hizmetlerle bankacılık sektöründe ilklere imza attıklarını vurgulayan Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, “Turkcell için geliştirdiğimiz ve sektörde bir ilk olan “Konuşturan Kredi” ile Turkcell müşterileri, cihaz ve kullanım bedeli olarak paket hizmetin ücretini vadeli ödeyebiliyor. Müşterilerimiz, Finansbank şubesine hiç uğramadan Konuşturan Kredi’ye internetten başvurabiliyor ve Turkcell bayisinde sadece kimliğiyle dilediği cihaza çok hızlı ve kolay bir şekilde sahip oluyor. Konuşturan Kredi’de kredi taksit ödemeleri Turkcell faturasına yansıtılıyor. Böylece müşterilerimiz hiç bankaya uğramadan faturalarını ödeyerek taksit ödemelerini gerçekleştirebiliyor.

Bankamız, yenilikçi bu projesiyle iş dünyasının saygın yarışmalarından biri kabul edilen Stevie İş Ödülleri’nde bu sene, 60 ülke ve 3500’den fazla katılımcı arasından “Yılın En İyi Ürün / Hizmeti” kategorisinde Bronz Stevie’ye layık görüldü. Sektörde elde ettiğimiz başarının uluslararası arenada da ödüllerle taçlandırılmasından gururluyuz” dedi.

Dow Jones ve Evernote’tan Dijital İşbirliği