Vodafone İş Ortağım ile Operasyonel Verimlilik

VODAFONE

İşletmelerin operasyonel verimlilik hedeflerine katkıda bulunan Vodafone İş Ortağım, Hilton İstanbul Kozyatağı ve Metropolİstanbul ile yeni işbirliğini duyurdu. Anlaşmaya göre, turizm sektörünün öncü markası Hilton İstanbul Kozyatağı ve Avrupa’nın en yüksek 10 binasından birisini de bünyesinde barındıran Metropol İstanbul Projesi çalışanlarının kurumsal mobil hatlarını Vodafone İş Ortağım sağlayacak.

 Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik ederek, kurumsal müşteriler için rekabetçilik, kârlılık, verimlilik ve tasarruf avantajları sağlayarak güvenilir iş ortağı olan Vodafone, Hilton İstanbul Kozyatağı ve Metropol İstanbul ile yeni işbirliklerini duyurdu.

 VODAFONE

Kurumların iş yapma süreçlerinin vazgeçilmez parçası olan mobil iletişim sayesinde işlerini daha verimli hale getirmek isteyen Hilton İstanbul Kozyatağı ve Metropol İstanbul, çalışanlarının mobil iletişim ihtiyaçları için Vodafone Türkiye’yle anlaştı. Her ölçekte işletmenin ihtiyacına uygun olarak zengin seçenekler sunan Vodafone İş Ortağım tarifelerinden faydalanan çalışanlar, Vodafone’un mobil iletişim ağıyla her an her yerden bilgiye erişim ve iş süreçlerine katılım kolaylığını yaşayacak.

Hilton İstanbul Kozyatağı ile Vodafone işbirliğinin bir sonraki aşamasında sabit ses hizmetleri, bas konuş teknolojisi ve toplu SMS için çalışmalara başlanması planlanıyor.

Avrupa’nın en yüksek ilk 10 binasından birisini de proje kapsamında bünyesinde bulunduran Metropol İstanbul ise, Ataşehir’de, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde ticareti, finansı, modayı ve modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren bir konseptte inşa ediliyor. Vodafone İş Ortağım ile Metropol İstanbul işbirliği sayesinde tüm Metropol İstanbul çalışanları, Vodafone’un güçlü şebekesi üzerinde kesintisiz mobil iletişim hizmetlerine erişerek operasyonel verimlilik ve her an her yerden bilgiye ulaşma imkanına kavuşacak. Ünlü pop yıldızı Jennifer Lopez’in de konut edindiği Metropol İstanbul, Vodafone ile olan işbirliğini hedefli SMS çözümleriyle zenginleştirmek konusunda fizibilite çalışmalarını da sürdürüyor.