Japonya’ya özel Nexus 6P geliyor!

there s a gold nexus 6p special version you can only get in japan 493205 2

Japonya’ya özel Nexus 6P’yi merak mı ediyorsanız? Merak ediyorsanız konuyla ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Altın model Nexus 6P’nin özel sürümünden sadece Japonya’daki kullanıcılar yararlanacak. Google sadece tek kendi pazarına değil kendisi dışındaki Ülkelere de örnek; “Japonya”ya çıkış gerçekleştirmek istiyor. Google Nexus 6P’yi gerçekleştirdiği Nexus Etkinliği ile duyurdu.

Alüminyum malzeme ile kaplanmış telefon oldukça güçlü özelliklerle kullanıcılarla buluşacak. 5.7 inçlik QHD; “2560×1440” ekran ve Android 6.0 Marshmallow cihazın en ilginç özellikleri arasında yer alıyor. Google, etkinlikte; cihazlarını 3 farklı renk seçeneği ile piyasa süreceklerini duyurmuştu.

there-s-a-gold-nexus-6p-special-version-you-can-only-get-in-japan-493205-2

Bu renk seçenekleri arasında; Gümüş, Siyah, Beyaz yer alıyor. Nexus 6P Special Edition olarak adlandırılacak olan model Altın Rengi seçeneği ile sadece Japonya’ya ayak basacak. Japonya’daki kullanıcıların Dünya’daki diğer kullanıcılardan daha şanslı olduğunu görüyoruz.

Üçüncü taraf alışveriş sitelerinde de ürün satışa çıkacak. Bu siteler arasında; eBay ve AliExpress yer alıyor. Cihazın öne çıkan özellikleri; 2. Kuşak Snapdragon 810 yongaseti, 5.7 inç QHD ekran, 3 GB ana bellek, 32 GB dâhili depolama alanı ve USB Type C girişi.

Android 6.0 güncellemesi alacak HTC cihazlar!