Oyun canavarı Asus ROG Zephyrus S GX701 artık Türkiye’de!

Oyun canavarı

Oyun Canavarı olanlar için üretilmiş olan Asus ROG Zephyrus S GX701, Türkiye’de satışa sunulmaya başladı. Son derece ince tasarımı ve güçlü özellikleri ile ürün, oyun oynamayı sevmeyenleri bile oyunlara alıştırabilecek potansiyele sahip.

17.3 inçlik büyük ekranı ve kenarlardan ince görünen yapısı, estetik bir tarz ortaya çıkarmış. Ayrıca alışılmışın dışında bir tasarım benimseyen Asus, klavyeyi ekrandan uzağı taşıdı. Böylece ekran ile klavye arasında bir boşluk oluştu ve bilgisayarın ısınması büyük oranda engellendi.

Oyun canavarı olan bu modelin genel özellikleri

Dizüstü bilgisayar alanında lider firmalardan olan Asus, son dönemlerde oyuncu bilgisayarlarına ayrı bir önem vermeye başladı. Bu modeli ise adeta kanıt niteliğinde. Bilgisayarın 8. Nesil Intel Core i7 işlemcisi ve NVIDIA GeForce 2080 ekran kartı bulunuyor. Böylece oyun canavarları, neredeyse istedikleri bütün online oyunları oynatabiliyor.

oyun canavarı Asus

ZephyrusS GX701, pil ömrü bakımından da kullanılmaya değer. Optimus teknolojisi sayesinde; oyun esnasında veya ağır işlerde tam güçte çalışırken, video izlediğinizde veya basit işlemler yaptığınızda düşük güçte çalışabiliyor. Böylece batarya tasarrufu da en az %70 oranında arttırılmış oldu.

Hem yüksek performans isteyen, hem de en az ısınma tercihi olanlar bu dizüstü bilgisayarı tercih edebilir. Her ne kadar üst segmentte bir laptop olsa bile, bazı oyunları oynatırken zorlanabilirsiniz. Bu ürünün satış yeri ise Vatan Bilgisayar olacak. Donanım günlüğü olarak, oyun canavarı bilgisayarları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Asus 3 modelini daha Android Pie’a güncelliyor