Asus TUF Dash F15 inceliğiyle ön plana çıkıyor

TUF Dash F15

Asus’un CES 2021 kapsamında tanıttığı TUF Dash F15 ince ve şık tasarımıyla dikkat çekti. İşte Asus TUF Dash F15 ile ilgili detaylar.

Asus geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği CES etkinliğinde adeta şov yaptı. Tayvanlı üreticinin bu etkinlik kapsamında tanıttığı modellerden birisi de TUF Dash F15 olmuştu.

İnce ve şık tasarımına rağmen hayli güçlü bir donanıma sahip olan bilgisayarda 11. Nesil Intel Tiger Lake Core işlemcileri bulunuyor. i7-11375H CPU’sundan güç alan bilgisayar GPU tarafında ise Ampere tarafından desteklenen GeForce RTX 3070 ile tüm oyunların üstesinden rahatlıkla gelebiliyor.

240Hz / 3ms’lik ekranıyla dikkatleri üzerine çeken TUF Dash F15 2kg’lık ağırlığı ile oyun zevkinizi her yere taşımanıza da imkan sunuyor.

TUF Dash F151

Asus TUF Dash F15 performansıyla ön plana çıkıyor

Asus’un yetkili isimlerinden biri olan Benjamin Yeh TUF Gaming serisi ile ilgili olarak şunları söyledi;

“TUF Gaming A15‘in geçen yıl en çok satan dizüstü oyun serisi olduğunu görmekten heyecan duyuyoruz. Aldığımız müşteri geri bildirimleri çok olumlu yönde.

2021’de iki şeyi aynı anda yapmaya karar verdik: hedefimiz teknik özellikleri en yeni AMD Ryzen 9 5000 Serisi CPU’ya yükselterek ve yeni, ince 15,6 inç modeli TUF Gaming Dash’ı ekleyerek en çok satan model olma yolundan sapmamak.

Zephyrus Serimiz gibi şık ve minimalist bir tasarıma sahiptir, yine de en yeni Intel 11 Gen H CPU ve NVIDIA 3000 Serisi GPU’ya kadar gelişmiş performans sağlar.

Bir başka büyük haber de Tip-C şarj! Fiyat-performans oranlı oyun dizüstü bilgisayarları, Zephyrus ve Strix modellerimiz gibi bu harika özelliğe ilk defa sahip oluyor.

Tüm bu gelişmelerin fiyat-performans segmentini yeni bir seviyeye getireceğine inanıyoruz ve ASUS’un bunu ilk yapan firma olduğunu görmek harika.”

Yenilikçi bir ruh! Karşınızda ROG Zephyrus Duo 15 SE