Otel rezervasyonları %50 daha hızlı

HotelsPro

HotelsPro, otel bilgilerinin %50 daha hızlı aratılabilmesini ve daha hızlı otel rezervasyonları yapılabilmesini sağlayan yeni arayüzünü acentelerin kullanımına sundu.

Yenilenen HotelsPro.com, üstün teknolojisi ve acentelere sunduğu yeni arayüzü yardımıyla, daha zengin görsel ve bilgi içeriğine ulaşılmasına ve adres tabanlı arama gerçekleştirebilmesine olanak sağlıyor. Otel rezervasyonları artık %50 daha hızlı yapılabiliyor.

Yılların bilgi birikimine sahip HotelsPro’nun, müşterilerinin beklentilerini karşılamaya odaklanarak ve onların işlerini kolaylaştıracak yeni özellikler geliştirerek yenilediği rezervasyon arayüzü ile acenteler, kredi kartı saklama sistemi sayesinde daha kolay rezervasyon yapabiliyor, zengin tasarımıyla ise daha iyi bir kullanıcı deneyimi elde ediyor. Yenilenen HotelsPro.com ayrıca; favori otel listeleri oluşturma, tedarikçi kuru ile indirimli işlem yapma gibi yeni özellikleri de beraberinde sunuyor.

HotelsPro hakkında

Global pazarda turizm endüstrinin güçlü oyuncularından biri olan HotelsPro, müşterilerinin en özel talepleri için, 205’ten fazla ülkede 375.000’den fazla otel ile cazip seçenekler sunuyor. Dünya çapındaki otel envanterini sürekli genişletmeyi hedefleyen HotelsPro’nun 40’tan fazla ülkede yerel ofisi bulunuyor.

Reddit Trump Yanlılarını Kovdu