Oppo’nun ilk tablet modeli kendini gösterdi!

Oppo

Akıllı telefon dünyasında fırtınalar estiren Oppo, tablet piyasasına da giriş yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

Oppo’nun ilk tablet modeli kendini gösterdi! Oppo için dünyanın en büyük teknoloji ve akıllı telefon markalarından biri demek şu an için biraz zor olabilir. Ancak şirketin hem ülkemizde hem de dünya genelinde pazar payını günden güne arttırdığı, her geçen yeni ve daha güçlü bir akıllı telefon modeli ile karşımıza çıktığı bir gerçek.

İşte Çinli teknoloji şirketi, artık akıllı telefon sektöründe belli bir yere geldiğine ikna olmuş olacak ki, artık farklı kulvarlarda da yarışa girebiliyor. Şirketin ilk önceliği ise tablet piyasası.

Bugüne kadar resmi ismi Oppo tarafından açıklanmadığı için Oppo Pad olarak adlandırılan tablet, 24 Şubat’ta resmen satışa sunulacak. İşte sadece birkaç gün içerisinde satışa sunulacak olan bu cihaz, bazı siteler tarafından ön satışa açıldı bile. Bizler de bu sayede tablet hakkında biraz daha bilgi sahibi olabildik.

oppo

Oppo’nun ilk tablet modeli kendini gösterdi!

Evet, biraz daha diyoruz çünkü tabletin satışa sunulduğu sitede sadece ön kısmının görüntüsü yer aldı. Buradan hareketle de, tabletin 11 inç büyüklüğünde ve 2560 x 1600 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olduğunu öğrenmiş olduk.

Ayrıca sitede yer alan özellikler kısmındaki bilgilere göre, yeni tablet Snapdragon 870 yonga setine ve 6GB RAM’e sahip olacak. 33W hızlı şarj desteği sunan 8.360mAh’lık bataryasıyla dikkat çeken tabletin, kutudan da Android 12 ile çıkması bekleniyor. Tabletin diğer özellikleri ve fiyat bilgisi içinse, birkaç gün daha beklememiz gerekiyor.

Turkcell 2,7 milyon yeni müşteri kazanarak rekor kırdı