Oppo yeni tasarımıyla göz dolduruyor

OPPO

Akıllı telefon pazarının dinamik isimlerinden biri olan Oppo yeni telefonunun tasarımıyla göz dolduruyor. İşte konu ile ilgili detaylar.

Özellikle 2020 akıllı telefon sektörü açısından önemli bir yıl oldu. Keza bu yıl içerisinde katlanabilir ekran teknolojisi daha yaygın bir hale geldi. Kavisli ekranlı modeller daha göz alıcı hale getirilirken, pek çok telefonda ekran kasa oranı yüzde 90’a yaklaştı.

Yani pek çok akıllı telefon üreticisi 2020 ile birlikte sınıf atladı diyebiliriz. Fakat günün sonunda baktığınızda satışta olan pek çok model birbiriyle neredeyse aynı. Bu da kullanıcıları heyecanlandıracak yeni tasarımların ortaya çıkmasını tetikleyen bir durum.

Özellikle son dönemde LG’nin bu konu ile ilgili önemli girişimleri olduğunu biliyoruz. Şimdi LG’nin yanı sıra Oppo‘nun da hayli yenilikçi modeller üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Oppo yeni telefonunun tasarımı ile can yakacak

Son dönemde ivme kazanan akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo’nun hali hazırda üzerinde çalıştığı yeni telefon modeli ortaya çıktı. Dilerseniz bu modelin tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz.

oppo

oppo 1

 

Sızdırılan patent görselinde de net bir şekilde görüldüğü üzere çektikçe uzayan bir ekran söz konusu. Yani Oppo’nun yeni telefonu, normalde bir akıllı telefonun yarısı kadarken, çekip uzatıldığında normal telefon boyularına geliyor.

Muhtemelen kasanın içerisine rulo gibi sarılan bir ekran söz konusu olabilir. En azından sızdırılan patent görselinden anladığımız bu. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Oppo AR Glasses 2 yakında geliyor