Oppo X için tarih belli oldu!

oppo

Oppo’nun ilk katlanabilir ekranlı telefonu için tarih belli oldu. İşte Oppo X ile ilgili tüm detaylar.

Katlanabilir ekranlı telefon üreten firmalar arasına Oppo da katılıyor. Bilindiği üzere hali hazırda yalnızca 3 firma katlanabilir ekranlı modeller üretiyor. Motorola, Huawei ve Samsung.

Fakat 2021 ile birlikte bu sayının önemli oranda artması bekleniyor. Son günlerde Xiaomi ve Apple’ın bu yıl içerisinde katlanabilir ekranlı bir model çıkaracağına dair söylentiler artmış durumda. Şimdi bu ikiliye Oppo da eklendi.

Geçtiğimiz gün yeni amiral gemisi modeli Find X3 Pro’yu tanıtan Çinli üretici, 2021’in ikinci yarısında bombayı patlatmayı planlıyor.

Oppo X için tarih belli oldu!

Oppo’nun yeni katlanabilir ekranlı modeli X ismini taşıyacak. En azından şimdilik sızdırılan raporlarda geçen isim bu. Telefonun Haziran ya da Temmuz ayında tanıtılması bekleniyor.

Oppo’nun ilk katlanabilir ekranlı modeli, aynı Mate X ve Galaxy Fold serisinde olduğu gibi enine katlanır bir yapıda olacak. Yani telefon açıldığında mini bir tablet boyutuna gelecek.

Şimdilik telefonun hakkında çok fazla detay yok. Muhtemelen önümüzdeki günlerde Oppo X’e dair ilk görüntüler de sızdırılacaktır.

Fakat şunu şimdiden söyleyebiliriz. Bu cihaz da aynı Mate X ve Fold serisinde olduğu gibi üst seviye bir model olacak. Dolayısıyla fiyat tarafında da hayli yüksek bir etikete sahip olacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Dikkat HES kodu olmadan dışarı çıkmayın