Oppo Find X7 Pro Sızdırıldı

Oppo Find X7 Pro

Oppo Find X7 serisinin yeni nesil Hasselblad HyperTone kamera sistemi sızdırıldı. Cihazın arka tarafında, iki periskop modülü içeren dev bir sekizgen şekilli kamera adası bulunuyor.

Bu kamera adası, iddiaya göre 1 inçlik bir Sony LYT-900 sensör içeren ana kamera dahil olmak üzere dört kamera sensörüne ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, bu sensörün aynı zamanda vivo X100 Pro+ ve Xiaomi 14 Ultra modellerinde de kullanılması bekleniyor.

Oppo yeni kamera teknolojisini tanıtacak

Oppo Find X7 Pro

Geriye kalan üç sensör, muhtemelen bir ultra geniş açılı lens, kısa bir periskop ve şu anda spesifikasyonları net olmasa da daha uzun bir optik zoom sunan bir sensör içeriyor olabilir. İlginç bir detay, kamera adasının LED flaş modülünü sığdıramamış olmasıdır, bu modül ayrı bir şekilde cihazın üst köşesine yerleştirilmiş.

src 340x1912xoppo find x7 pro dan ilk goruntuler sizdi

İkinci görüntü, Find X7 Pro’nun muhtemelen LTPO AMOLED olan eğimli ekranını sergiliyor. Ön tarafta, merkezde konumlandırılmış bir ön kamera için delik ve ekrana gömülü bir parmak izi tarayıcı bulunuyor. Vanilla Find X7’nin MediaTek Dimensity 9300 yongaseti ile geleceği tahmin edilirken, Find X7 Pro’nun Snapdragon 8 Gen 3’ü tercih edebileceği düşünülmektedir. Oppo tarafından daha önce doğrulanan bilgilere göre, her iki model de 16GB RAM, 1TB depolama kapasitesi ve uydu iletişimini destekleyecek.

vivo ve UEFA, EURO 2024 için el ele