Oppo Find X6 Pro özellikleri belli oldu

Oppo

Çinli teknoloji şirketi Oppo tarafından yakın zamanda tanıtılması beklenen iki yeni amiral gemisi modelinin teknik özellikleri sızdırılmaya devam ediyor.

Oppo Find X6 Pro özellikleri belli oldu. Oppo her geçen gün gerek amiral gemisi seviyesinde gerekse de giriş ve orta segment kategorilerinde daha fazla pay almayı hedefleyen bir şirket. Çinli teknoloji devinin satışa sunduğu cihazlara baktığımız zamansa, yakın bir zaman içerisinde bu hedefine ulaşabildiğini görmek kimseyi şaşırtmayacaktır. İşte amaca giden yolda kendisine yardımcı olabileceğini düşündüğü iki yeni amiral gemisi üzerinde çalışmaya devam eden Oppo, bu sürede yaşanan sızıntılara ise engel olamıyor.

oppo 1

Ünlü duyum kanalı Digital Chat Station tarafından paylaşılan son bilgiler, Oppo’nun üzerinde çalıştığı Find X6 ve Find X6 Pro modellerine ait en temel özellikleri gün yüzüne çıkarıyor. İlk olarak Find X6’dan bahsedecek olursak, eğer sızıntılar doğruysa bu cihaz gücünü Snapdragon 8+ Gen 1’den alacak. Eğer artık bu yonga setinin eskidiğini ve Kasım ayında yenisinin tanıtılacağını düşünüyorsanız haklısınız çünkü Oppo’da öyle düşünüyor olacak ki Snapdragon 8 Gen 2 yonga setini Find X6 Pro için saklamış.

Oppo K10 2

Oppo Find X6 Pro özellikleri belli oldu

Bu iki telefonun arka kamera yapılarına baktığımız zamanda bariz bir fark görüyoruz. Buna göre Find X6 modelinin ana kamerası 32MP iken Find X6 Pro’nun ana kamerası ise 50MP olarak karşımıza çıkıyor. Üçlü kamera kurulumunun yer aldığı her iki telefonda da diğer iki sensörler ise 50MP + 50MP’lik ikili yapılardan oluşacak.

Oppo Find X5

Oppo’nun iki yeni amiral gemisi modelini tam olarak ne zaman tanıtacağına ilişkin şimdilik elimizde kesin bir tarih bulunmuyor.

Elektrikli Mercedes G-Class, 2024’te çıkacak