Oppo Enco X2’nin yeni bir görseli daha ortaya çıktı

oppo enco x2 1

Oppo tarafından üretilen ve yakın bir zamanda tanıtılarak satışa sunulması beklenen Oppo Enco X2’nin yeni bir görseli internete düştü.

Oppo Enco X2’nin yeni bir görseli daha ortaya çıktı. Çin’in son zamanlardaki en çalışkan isimlerinden biri olan Oppo, şimdide de yeni bir kablosuz kulaklık üzerinde çalışıyor. Aslında Oppo tarafından yakın zamanda tanıtılarak satışa sunulması beklenen kablosuz kulaklık hakkında “yeni” tabirini kullanmak da ne kadar doğru bilinmez. Çünkü kulaklık bir önceki modele birçok yeniyle çok benziyor.

Kulaklığın kutusuna baktığımız zaman Dynauido markasına ait bir amblemin varlığını görüyoruz. Hatırlayacağınız üzere serinin ilk kablosuz kulaklık modelinde de Oppo yine aynı şirketle çalışmayı tercih etmişti.

oppo enco x2 nin gorseli ortaya cikti144212 0

Oppo Enco X2’nin yeni bir görseli daha ortaya çıktı

Görsele biraz daha dikkatli baktığımız zaman, yeni modelin ses kutusu renginin bir önceki modele göre biraz daha farklı olduğu anlaşılıyor. Bunun dışında gerek akıllı kulaklıkların kutusu gerek se de akıllı kulakların kendisi, serinin ilk cihazına oldukça benzer.

Tabi bunun doğal bir sonucu olarak, Oppo Encho X2’nin ses kalitesi, pil ömrü, dokunmatik hassasiyeti gibi özellikler de selefinin çizgisini sürdüreceğini ancak mümkün mertebe kaliteyi bir tık arttıracağını söyleyebiliriz.

Tabi şimdi akıllara o beklenen soru geliyor: Oppo Enco X2’nin fiyatı ne kadar? Önce şunu söyleyelim, Oppo’nun bu akıllı kulaklığını oldukça kısa bir süre içerisinde yani Şubat ayı içerisinde tanıtılacağı belirtiliyor. Bununla birlikte kulaklıkların noktası virgülüne bütün özelliklerini öğrenebilmek için Şubat ayının gelmesini bekleyeceğiz.

YouTube’tan para kazanamayınca pornocu oldu!