Oppo Enco Buds Türkiye fiyatı belli oldu

enco

Oppo Türkiye’deki ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çinli üretici son olarak uygun fiyat etiketine sahip kablosuz kulaklığı Enco Buds’ı ülkemizde satışa sundu. İşte detaylar.

Oppo Enco Buds Türkiye fiyatı belli oldu. Akıllı telefon pazarındaki öncü isimlerden biri olan Oppo, son dönemde Türkiye pazarına verdiği önemi arttırdı. Özellikle aksesuar tarafında önemli adımlar atan Oppo, hemen her fiyat seviyesinde yeni bir ürün satışa sundu.

Bu ürünlerden sonuncusu ise Oppo Enco Buds oldu. Toza ve suya dayanıklılık açısından IP54 sertifikasına sahip olan OPPO Enco Buds, spor salonundayken, işe gidip gelirken kısacası yaşamınızın her anında size eşlik ediyor. Akıllı kulaklık tam şarjla 6 saate kadar ve şarj kutusuyla kullanıldığında 24 saate kadar dinleme imkanı sunuyor. Sabah evden çıkmaya hazırlanırken 15 dakika şarj edip işe gidene kadar müziğin keyfini bir saat boyunca çıkarabilirsiniz.

Oppo Enco Buds Türkiye fiyatı belli oldu

Peki Oppo’nun yeni nesil kulaklığı için belirlediği fiyat etiketi kaç TL. Hemen belirtelim. Oppo Enco Buds ülkemizde 369 TL’lik fiyatla raflardaki yerini alacak.

Özellikleri göz önüne alındığında bu etiketin Enco Buds için bir tık fazla olduğunu söyleyebiliriz. Malum ülkemizde bu fiyatlara aynı özellikleri sunan farklı markaların ürünleri de bulunuyor. Tabi ki burada genel tercihin kullanıcılarda olduğunu da belirtmeliyiz. Bakalım Enco Buds beklenen başarıyı gösterebilecek mi?

Google Pixel 5a 5G tanıtıldı! İşte fiyatı