OPPO garanti kapsamı ekran kırılmasını da kapsıyor!

OPPO garanti

OPPO garanti kapsamına yenisini ekledi. Artık seçili modellerde ekran kırılmasına karşı 1 yıllık garanti kullanıcılara sunulacak.

Ülkemizde geçtiğimiz aylarda faaliyetlerine başlayan Çinli teknoloji devi OPPO, bugün garanti kapsamını genişlettiğini açıkladı. OPPO garanti kapsamı artık seçili modellerde ekran kırılmasını da destekleyecek. Peki, ekran kırılması garantisinden yararlanabilecek olan modeller hangileri olacak? Bu kapsamın şartları neler? İşte tüm detaylar!

OPPO garanti kapsamında ekran kırılmalarını da kapsayacak!

OPPO, bugünden başlayarak 30 Nisan 2020’ye kadar belirli online satış noktalarından A5s, A5 2020, A9 2020 ve Reno2 Z modellerini satın alanlara, ekran kırılmalarına karşı 1 yıl boyunca yalnızca 1 defaya mahsus olarak kullanabilecekleri ücretsiz Ekran Garantisi kampanyası sunuyor.

OPPO yetkili servisleri, kampanya kapsamında satın alınan telefonun ekranının 1 yıl içinde kırılması durumunda, ürünün faturasının ibraz edilmesiyle birlikte fatura tarihi de baz alınarak, kırılan ekranı yenisi ile ücretsiz olarak değiştirecek.

Xiaomi son hamlesi ile Huawei’yi kızdıracak! Kavgada söylenmez bu!

Satın alınan ürünün Ekran Garantisi kapsamında olup olmadığı 0850 433 67 76 numaralı çağrı merkezinden ya da [email protected] adresine e-posta gönderilerek sorgulanabilecek.

OPPO garanti

Kampanya, Vodafone, Turkcell, MediaMarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar’ın web siteleri ile Hepsiburada, Trendyol, N11, Çiçeksepeti, GittiGidiyor ve ePTT AVM gibi online alışveriş sitelerindeki belirli satış noktalarından alınan ürünlerde geçerli olacak.

Stoklarla sınırlı kampanya hakkında detaylı bilgiyi https://www.oppo.com/tr/events/online-satis-ekran/ adresinden ya da 0850 433 67 76 numaralı çağrı merkezinden alabilirsiniz.