OPPO A16 şık görünü ve 5000mAh ile dikkatleri üzerine çekiyor

OPPO A16

OPPO, sürekli hareket halindeki kullanıcılar için tasarlanan A Serisi’nin yeni modeli Oppo A16 ‘yı piyasaya sundu

Şık tasarımıyla dikkat çeken OPPO A16’yı cebinizden çıkardığınız anda ilk olarak 3D yansımalar göze çarpıyor. Parlaklık ile pratikliği bir arada sunan OPPO A16, ısıyı dağıtan yüksek termal iletken alüminyumdan üretilen bir arka kapağa sahip. Rahatlık sunmasının yanında, lazerle işlenmiş, vakum kaplamalı dekoratif çerçeve ise kapaktaki metalik parlaklığı öne çıkarıyor. Yalnızca 8,4 mm kalınlığındaki orta çerçeve hem LCD ekranı hem de 5000 mAh pili olan bir telefon için şaşırtıcı derecede ince bir yapıya sahip.

OPPO A16

OPPO A16, uzun süreli kullanım için üretildiğinden 6,52 inç Göz Koruyucu Ekran ile birlikte geliyor. Böylece, yüksek çözünürlüğü ve parlaklığı sayesinde üstün görseller sunan geniş ekranda, saatlerce oyun oynadıktan sonra bile gözleriniz yorulmayacak. OPPO A16, gün içerisinde ekranı görme zorluğu yaşamamanız için gün ışığı ve ay ışığı ekran seçenekleriyle favori içeriklerin keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

OPPO A16

OPPO A16, gün boyunca çekeceğiniz en iyi fotoğraflar için 13 MP ana kamera, 2 MP derinlik ve 2 MP makro kameraya sahip. Çekimlerinizi sosyal medyada öne çıkarmak için Parlak Renk Modu’nu açabilirsiniz. Doygunluğu ve parlaklığı kolayca dengeleyebilirsiniz, renk seviyelerini manuel olarak ayarlayabilir veya seyahat, yemek, film ve sonbahar gibi 15 farklı filtreden birini uygulayabilirsiniz. 8MP çözünürlüğe sahip OPPO A16’nın ön kamerası gününüzü aydınlatan net selfie’ler çekmenizi sağlarken hem ön hem de arka kameralarda bulunan Yapay Zeka Güzelleştirme özelliği, cilt tonlarını ayarlayarak karedeki herkesi tek tek güzelleştiriyor. Herkesin en iyi haliyle görünmesini sağlayan bu özellik, ışığa ve ten tonlarına göre fotoğraftakilerin görünümünü iyileştirip kişiselleştirebiliyor.

OPPO A16

OPPO A16’nın 5000 mAh uzun ömürlü pili, %100 doluluk ile 34 saat arama veya 21,02 saat YouTube video oynatma süresi sunuyor. Size rahatlık sunmasının yanı sıra, büyük kapasitenin bir başka avantajı da daha az sıklıkta şarj gerektirmesi ve böylece daha uzun pil ömrü sağlaması. OPPO A16, çeşitli güvenlik önlemiyle pilde yaşanabilecek sürprizlerin de önüne geçiyor. Bunlar arasında, kullanıcıların şarj güvenliğini korumak için aşırı şarj ve aşırı deşarj korumaları, kısa devre ve aşırı akım koruması ve şarj koruma tasarımları bulunuyor.

Huawei MateBook 14S dizüstü PC inceleme