Oppo A16, Helio G35 yonga seti ve 3GB RAM ile Geekbench’te görüldü

Oppo A16, Helio G35 yonga seti ve 3GB RAM ile Geekbench'te görüldü

Oppo A16, dünya çapında bir dizi yetkili tarafından zaten onaylandı. Cihazın şimdi Geekbench veri tabanında görülmesi gelişini kesinleştirdi.

Son raporlar, OPPO’nun geçen yılki OPPO A15‘in yerini alması beklenen OPPO A16 adlı uygun fiyatlı bir A serisi telefon üzerinde çalıştığını gösteriyor. Şirket, Geekbench kıyaslama sitesinde göründüğü gibi A16’nın performansını dahili olarak test ediyor olabilir.

CPH2269 model numarasına sahip OPPO telefon daha önce BIS (Hindistan), IMDA (Singapur), EE (Avrupa), TKDN (Endonezya), SIRIM (Malezya), NBTC (Tayland) ve FCC (ABD) gibi sertifika platformlarında görülmüştü. Bunlar arasında yalnızca FCC listesi bazı temel özelliklerini ortaya koyarken, diğer sertifikalardan bazıları OPPO A16 takma adıyla piyasaya sürüleceğini doğruladı. Telefonun FCC listesi, 4.980mAh değerinde bir pil barındırabileceğini ve ColorOS 11.1 UI ile geleceğini ortaya koymuştu. Bağlantı cephesinde, 4G, çift bantlı Wi-Fi ve Bluetooth gibi özellikler sunacak. Ayrıca yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya sahip olması bekleniyor.

Oppo A16, Helio G35 yonga seti ve 3GB RAM ile Geekbench'te görüldü

Telefon, MediaTek’in Helio G35 yonga seti tarafından destekleniyor ve kıyaslama listesine göre 3GB RAM’e sahip. Elbette, farklı bellek miktarlarına sahip birden fazla sürüm olabilir. Karşılaştırma için, bu cihazın öncülü Oppo A15, MediaTek’in Helio P35 SoC’sini ve 2 veya 3GB RAM’i destekliyor. Önceki sertifikalara dayanarak, A16’nın 5.000 mAh pil, kutuda 10 W şarj cihazı olduğunu ve Android 11 tabanlı ColorOS 11.1 çalıştırdığını biliyoruz. Oppo A16’nın Asya’da geniş bir sürüm alması bekleniyor ve kesinlikle Hindistan’a ulaşacak.

Infinix, 160W hızlı şarj adaptörü üzerinde çalışıyor