iPhone 12 kutusundan şarj aleti çıkmayacak

iphone 12 için

iPhone 12 tanıtımına günler kala telefon hakkındaki bilgiler de netleşmeye başladı. Görünen o ki Apple ciddi ciddi şarj aleti ve kablosunu kutuya koymayacak.

Son dönemde satışa sunulan akıllı telefonların içerisinden kulaklık çıkmıyor. En azından orta segmentte bulunan pek çok modelde tablo bu şekilde. Lakin Apple bu işi bir adım daha ileri taşımak için kolları sıvamış durumda. Zira uzun bir zamandır Apple’ın yeni iPhone modellerinin kutusunda şarj aleti ve kabloya yer vermeyeceği iddia ediliyordu. Görünen o ki bu iddialar gerçek olmaya çok yakın.

Apple‘a yakın bazı isimler de iPhone 12’nin kutusundan şarj aleti ve kablo çıkmayacağını onayladı. Elbette Apple’dan konu hakkında net bir açıklama gelmiş değil. Lakin söz konusu Apple olduğunda kutu içeriğinin sadeleştirilmiş olması bizlere çok uzak bir ihtimal gibi görünmedi.

iPhone 12

iPhone 12 için adaptör ve şarj kablosunu ayrı almanız gerekecek

Şimdilik konu hakkında net bilgiler bulunmuyor. Fakat ateş olmayan yerden duman çıkmayacağı da bir gerçek. Dolayısıyla Apple’ın iPhone 12’nin kutusundan şarj aleti ve kabloyu çıkarması bizler için de sürpriz olmayacak.

Muhtemelen Apple zaten iPhone alanların büyük bir çoğunluğunun iPhone kullanıcısı olduğunu düşünerek hareket ediyor. Bu bağlamda aynı adaptörü aynı kabloyu tekrar tekrar paketlemenin bir anlamı olmadığını düşünüyor. Büyük bir ihtimalle bu durum çevreci bir dille anlatılacaktır. Tabi ki yerseniz.

Huawei Mate 40 modeller için tanıtım tarihi açıklandı