OnePlus Watch tüm özellikleriyle karşınızda!

OnePlus Watch tüm özellikleriyle karşınızda!

OnePlus, yaklaşan ürün lansmanları için her zaman kapsamlı tanıtım kampanyaları yapıyor. Ancak OnePlus 9 serisi ve OnePlus Watch için 23 Mart’taki büyük açılış etkinliğiyle ilgili tanıtım kampanyalarında çığır açtı.

OnePlus Watch şirketin ilk akıllı saati olacak. Cihaz hakkında tüm ihtişamıyla OnePlus tarafından retweetlenen “sızdırılmış bir görüntü” de mevcut. Görüntü, adeta resmi bir teaser görevi görüyor. Önceki tanıtımından da anlaşılacağı gibi, giyilebilir cihaz yuvarlak bir yüze ve genel olarak bastırılmış bir görünüme sahip. Cihaz standart 20 mm veya 22 mm’lik değiştirilmesi kolay bir bantla gelecek. Ancak bu boyut bilgilerinden tam olarak emin değiliz.

OnePlus Watch tüm özellikleriyle karşınızda!

Şirket tarafından paylaşılan görüntüde ekranda siyah bir arka plan gösterildiği için çerçevelerin ne kadar büyük olacağı şimdilik belirsiz. Görüntüde sağ tarafta iki düğme var. Ekran ise her zaman açık ekran işlevine sahip görünüyor. Bu, görüntünün ortaya çıkardığı özelliklerle ilgili olarak ve önceki OnePlus tanıtımlarından yola çıkarak akıllı saatin, Google’ın Wear OS’ini değil, özel bir yazılım platformunun kullanılacağını biliyoruz.

OnePlus Watch, IP68 su ve toz direncine sahip olacak. Söylentilere göre siyah ve gümüş renkte sunulacak. Akıllı saat bir SpO2 sensörü, egzersiz algılama, uyku takibi ve 4GB entegre depolama alanı ile birlikte gelecek. Cihaz 20 dakika şarjla bir haftalık pil ömrü sunacak. Resmi lansmana çok az süre kaldı ve cihaz hakkında tüm bilinenler netliğe kavuşmuş olacak.

Türkiye’de üretilen Oppo A15s fiyatı ile dikkat çekiyor