OnePlus Watch Cyberpunk 2077 zamanı!

bbbb

OnePlus , OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Limited Edition ‘ın kendi ülkesi Çin’de 24 Mayıs’ta piyasaya süreceği kesinlik kazandı. Şirket Mart ayında OnePlus 9 serisinin yanı sıra Hindistan’da ilk akıllı saati olan OnePlus Watch’u piyasaya sürmüştü.

OnePlus Watch Cyberpunk 2077 24 Mayıs'da satışa çıkıyor

Cihazın çıkışı normalde Ekim ayında yapılacaktı, ancak karar değişikliği ile beraber yarın itibari ile satışa çıkarılacak. Haber şirketin Weibo hesabından paylaşıldı. Cihaz özelliklerine gelecek olursak saat, 1GB RAM ve 4GB dahili depolamaya sahip özel bir işlemci tarafından desteklenecek. Saat ayrıca IP68 su ve toz sertifikasına sahip.

b5

OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Limited Edition, paslanmaz çelik çerçeve ve 5ATM su geçirmezliğe sahip dairesel bir kadrana sahip olacak. Saat kadranının etrafında sarı vurgular ve çift tonlu siyah ve sarı kayış üzerinde ‘Cyberpunk’ yazısı yer alacak.

OnePlus Watch Cyberpunk 2077 24 Mayıs'da satışa çıkıyor

Cihaz hızlı şarj desteği ile 402mAh pil paketleyecektir. Tipik kullanımla 14 güne kadar dayanmalıdır. Giyilebilir cihaz 4GB dahili depolama alanına, bir mikrofona, bir hoparlöre sahip olacak ve Bluetooth 5.0 bağlantısı için destek sunacak.

OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Limited Edition, SpO2 ve kalp atış hızı izleme, stres ve uyku takibi ve yürüyüş, yüzme ve koşu gibi 110 egzersiz modu dahil olmak üzere bir dizi özellikle birlikte gelir. Giyilebilir cihaz ayrıca telefon görüşmeleri yapabilir ve alabilir, bildirimleri yanıtlayabilir ve müziği kontrol edebilir. Cyberpunk 2077’den ilham alan saat yüzleri, animasyonlar ve temalar sunacak.

b1 1

Cihazın resmi fiyatlandırma detayları, 24 Mayıs’ta Çin’de yapılması planlanan lansman sırasında açıklanacak. Cihazın küresel pazarda ne zaman boy göstereceği de lansmanda açıklanacak.

BTS Butter şarkısı ile yeni rekor kırdı