OnePlus Nord render görüntüleri ve fiyatı sızdı!

OnePlus Nord render görüntüleri ve fiyatı sızdı!

OnePlus Nord CE 5G, 10 Haziran’da tanıtılacak ve 16 Haziran’da satışa başlayacak, ancak fiyatının ne kadar olacağı zaten biliniyor. Yeni Nord telefonu 22,999 INR (yaklaşık 315 $) karşılığında sunulacak ve bazı indirimlere de sahip olacak. Yani cihazın fiyatı daha da düşecek.

Hindistan’daki OnePlus Nord CE 5G fiyatı, resmi web sitesinde yanlışlıkla sızdırıldı. Bir rapora göre, telefonun fiyatı ve geri ödeme teklifi ortaya çıktı. Ek olarak, telefonun arkasına ilk net bakışı veren çevrimiçi bir görüntü ortaya çıktı. OnePlusNord CE 5G’nin Hindistan’da lansman tarihi 10 Haziran ve şirket, ince tasarım, kulaklık girişi ve 64MP üçlü kamera gibi temel özellikleri tanıtıyor. Hindistan’da sızdırılan OnePlus Nord CE 5G fiyatına hızlıca bir göz atalım.

OnePlus Nord render görüntüleri ve fiyatı sızdı!

Nord Core Edition’ın orijinal Nord’un biraz küçültülmüş bir versiyonu olmasını bekliyoruz ve bu yüzden üçlü kameralı bir telefon göreceğiz. Telefon, daha iyi portre fotoğrafları için ana kamerayı, ultra geniş açılı kamerayı ve derinlik sensörünü korurken, makro sensör de muhtemelen olacak. Şimdi, OnePlus Hindistan web sitesinde HDFC Bank’tan bir belge, kullanıcıların “OnePlus Nord N1” akıllı telefonu satın almaları halinde 23.000 INR fiyatından 1.000 INR indirim almaya hak kazanacağını ortaya koydu. Belge o zamandan beri güncellendi. Kazara sızdırılan bilgilerin de gerçek olduğu ortaya çıktı. OnePlus Nord şu anda Hindistan’da biraz daha pahalı olduğu için fiyatın 22,999 INR olacağı düşünülüyor. Perşembe günkü lansmana kadar geçen üç gün boyunca daha da ilginç ayrıntılar ortaya çıkacak.

Galaxy S21 FE fiyatı belli oldu