OnePlus, Dimensity 1200 telefon üzerinde çalışıyor

OnePlus, Dimensity 1200 telefon üzerinde çalışıyor

Görünüşe göre OnePlus, Digital Chat Station’dan gelen son sızıntılara göre farklı bir yonga seti sağlayıcısı almaya hazır. Şimdiye kadar yalnızca Qualcomm Snapdragon destekli OnePlus telefonları vardı, ancak şimdi, MediaTek’in Dimensity 1200 SoC tarafından desteklenen yaklaşan bir OnePlus telefonunundan söz ediliyor. İşte Dimensity 1200 telefon.

OnePlus’ın, yaygın olarak OnePlus Nord 2 olarak adlandırıldığına inanılan Dimensity 1200 destekli bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Bu akıllı telefonun Temmuz ayında piyasaya çıkacağı söyleniyor ve Hindistan, cihazı görecek pazarlardan biri. Şimdi, tanınmış haberci Digital Chat Station’dan yeni bir ipucu, yaklaşan OnePlus telefonu hakkında bize biraz daha bilgi veriyor. Tipster, yonga setine ek olarak, önemli tasarım ayrıntılarını ve Çin’deki olası OnePlus Nord 2 fiyatını ortaya koyuyor. İşte, OnePlus Dimensity 1200 telefonu hakkında neler ortaya çıkardığına hızlı bir bakış.

OnePlus, Dimensity 1200 telefon üzerinde çalışıyor

Yeni sızıntı, Dimensity destekli OnePlus’ın zaten mühendislik prototip aşamasında olduğunu ve tıpkı OnePlus 9 serisi gibi ekranın sol üst köşesinde bir delik açacağını ortaya koyuyor. Panelin, tıpkı vanilya OnePlus 9’daki gibi düz olacağı iddia ediliyor. Arka tarafta, iki yardımcı modül ve bir LED flaş ile dümende 50 MP Sony IMX766 ana sensör ile biraz değiştirilmiş bir kamera kurulumu bekliyoruz. Yazılım cephesi, potansiyel bir küresel lansmana işaret eden Oxygen OS tarafından kapsanacak. Fiyatlandırma 2.000 CNY (313 $) aralığında olacak.

Google Stadia desteği 23 Haziran’da daha fazla Android TV cihazına ulaşacak