Google Stadia desteği 23 Haziran’da daha fazla Android TV cihazına ulaşacak

Google Stadia desteği 23 Haziran'da daha fazla Android TV cihazına ulaşacak

Google Stadia, herhangi bir ekranda oynatılabildiği için genellikle bir konsola kıyasla daha iyi bir alternatif olarak pazarlanıyor. Oyunlar, Android telefonlar listesinde oynanabilir ve Chrome tarayıcı, bir oyun akışı yapmanıza da izin veriyor. Ancak koltukta oynamak istiyorsanız, bunu yapmanın tek yolu Chromecast Ultra 4K.

Google Stadia Blogu, oyun akış hizmetinin Google’ın en yeni Chromecast cihazında kullanıma sunulacağına dair bir haber yayınladı: Chromecast with Google TV. Ayrıca Stadia, çeşitli Android TV cihazlarıyla uyumlu olacak. İşte 23 Haziran’dan itibaren Stadia’yı destekleyecek cihazların listesi.

Google Stadia desteği 23 Haziran'da daha fazla Android TV cihazına ulaşacak

Google TV’li Chromecast
Hisense® Android Akıllı TV’ler (U7G, U8G, U9G)
Nvidia® Shield TV
Nvidia® Shield TV Pro
Onn™ FHD Akış Çubuğu ve UHD Akış Cihazı
Philips® 8215, 8505 ve OLED 935/805 Serisi Android TV’ler

Xiaomi® MIBOX3 ve MIBOX4Android TV’niz veya Android TV destekli cihazınız listede yoksa Stadia’nın deneysel bir derlemesine dahil olabilirsiniz. Kullanıcılar Google Stadia uygulamasını Play Store’da bulabilecek ve yüklendikten sonra başlatılıp, katılımla ilgili sorumluluk reddi kabul edildiğinde çalıştırılabilecek.

Hala geliştirme aşamasında olduğundan, desteklenmeyen cihazlar için kesin garanti ve destek garanti edilmiyor. Önümüzdeki haftalarda desteklenen donanım listesine daha fazla donanım eklenecek. Android TV ile eşleştirilmiş bir Google Stadia Kontrol Cihazı veya uyumlu bir Bluetooth kontrol cihazı kullanabileceksiniz. Tarih yaklaştıkça konuyla ilgili daha çok netlik ve detaylı cihaz listesi duyurulacaktır.

Şirketlerin siber güvenlik borçları giderek artıyor: Bilgisayar korsanları fena bastırıyor