OnePlus Buds Pro 2 renk seçenekleri netleşti

oneplus 1

Çinli teknoloji şirketi OnePlus’ın popüler kablosuz kulaklık modeli Buds Pro 2 kendini geliştirmeye devam ediyor.

OnePlus Buds Pro 2 renk seçenekleri netleşti. OnePlus, bu yılın başlarında premium kablosuz kulaklıkları olan OnePlus Buds Pro 2‘yi piyasaya sürdü. Bu cihazlar bu ay diğer yarım düzine ürünle birlikte küresel pazarda duyuruldu. Kulaklıklar başlangıçta yeşil ve siyah renklerinde mevcuttu. Bugün marka, Pembe Beyaz adlı yeni bir renk sunarak renk seçeneklerini arttırmış oldu.

OnePlus Buds

OnePlus Çin Başkanı Li Jie’nin açıklamasına göre, OnePlus Buds Pro 2 şimdi yeni Pembe Beyaz renginde mevcut olacak. Yeni renk, diğer iki renk gibi uygulanmış yani kulaklıkların üst kısmı beyaz, sapı parlak gümüş bir yüzeye sahip. Bu durum akıllara, ilk nesil OnePlus kulaklıklarının monolog renk şemasını getiriyor.

OnePlus Buds

OnePlus Buds Pro 2 renk seçenekleri netleşti

Şu anda, yeni renk seçeneğinin ne zaman satın alınabilir olacağı belirsiz, ancak bu rengin de diğer iki renk ile aynı fiyata satılması bekleniyor. OnePlus Buds Pro 2, Çin’de 899 yuan (130 dolar) fiyat etiketine sahip. Kulaklıkların özelliklerinin ise renkten renge değişmeyerek aynı kaldığını da hatırlatalım.

Özelliklerini hatırlayacak olursak, kulaklıklar 11mm ve 6mm boyutunda çift sürücüye sahip olarak kutudan çıkıyor. Aktif gürültü önleme (ANC) özelliği ve şeffaflık modu da diğer önemli nitelikler arasında sayılabilir.

OnePlus Buds Z

OnePlus Buds Pro 2, bağlantı için Bluetooth 5.2 teknolojisini kullanıyor ve iki cihaza eş zamanlı olarak bağlanabiliyor. Şarj kutusuyla birlikte toplam 39 saat pil ömrü sunan bu cihaz, ANC devre dışıyken 9 saatlik kullanım ömrü sunuyor.

Tecno, MediaTek Dimensity 9000+ ile İlk Katlanabilir Telefonu Phantom V Fold’u Tanıttı