OnePlus Avrupa’da yüzde 388’lik büyüme gösterdi

OnePlus 9 Pro temel özellikleri ortaya çıktı!

OnePlus, son zamanlarda Avrupa’daki satışlarında büyük bir ilerleme kaydetti. Gelen resmi raporlara göre şirketin satışları Avrupa’da yıllık yüzde 388’lik bir büyüme kaydetti.

Son gelen raporlar ile beraber OnePlus akıllı telefon üreticisi Avrupa’da bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 388’lik bir satış artışı gördü. Bu, şirketin akıllı telefonlarının 10 milyon küresel kullanıcısı tarafından yansıtılıyor. Büyümenin büyük bir kısmı muhtemelen markaya olan güven artışından kaynaklanıyor.

2020’de tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgını sonrası insanların harcamalarındaki artış gibi bazı faktörlerin olduğunu söylemek gerekir. Cihazın ayrıca fiyat politikasındaki hamleleri de bu artışın en büyük nedenlerinden biri olarak adlandırılabilir.

OnePlus Avrupa'da yüzde 388'lik büyüme gösterdi

Dahası, şirketin bölgedeki büyümesi , özellikle Çin dışındaki ABD yaptırımları nedeniyle akıllı telefon operasyonları sakatlandıktan sonra Huawei’nin düşüşüyle ​​bağlantılı olabilir. Huawei hem 2020 hem de 2021 yılında küçülen firmalardan biri. Tabiki bunun nedeni ABD’nin ambargosu. Bilmeyenler için, ambargoyla markanın Google Play Hizmetlerine erişim eksikliğiyle birlikte kısıtlamalarla karşı karşıya kaldı. Gelen raporda Huawei’nin Honor markası ile beraber bu yıl için sırasıyla yüzde 77 ve yüzde 78’lik bir düşüşü bulunuyorr.

Büyük büyümeye rağmen, şirket Avrupa’da önerilen yüzde 85’lik bir rakamla yalnızca yüzde 2’lik bir pazar payına sahip. Araştırma raporunda, bu yine yıl sonra büyümeye yılın açısından üçüncü sırada yer markasını koyar Realme ve Oppo sırasıyla 183 ve yüzde 94 oranında bir büyüme kaydedildi söyledi.

Huawei Wireless Mouse GT ufukta gözüktü